Știm că imaginea este cea mai importantă pentru compania ta, de aceea la fiecare eveniment corporate organizat și găzduit de Metropolitan Club&Events îți punem la dispoziție o echipă de profesioniști cu experiența acumulată prin organizarea a sute de evenimente.

Am pregătit cu atenție cele patru saloane distincte, Manhattan, RichmondAdelaide și Portofino, cu stiluri rafinate și foarte bine definite, care îți pot asigura cadrul pentru orice eveniment corporate de top.

Bucătăria Metropolitan oferă clienților atât meniuri din bucătăria tradițională, cât și meniuri cu specific internațional. Îți propunem să te bucuri de cele mai gustoase preparate culinare acompaniate de băuturi fine și vinuri alese.

Preparatele pot fi servite atât în regim bufet suedez, cât și fiecărui invitat.

Ne caracterizează profesionalismul, iar personalul nostru acordă, întotdeauna, o atenție deosebită la cele mai mici detalii. Confortul și relaxarea invitaților tăi sunt o prioritate pentru noi.

Pe lângă prestanța spațiului de desfășurare a evenimentului și serviciile de restaurant de înaltă calitate oferite, echipa noastră te poate consilia atât pe parte de sunet, imagine cât și pe parte de aranjamente, decorațiuni și alte elemente care vor asigura succesul oricărui eveniment.

Cele mai reușite evenimente corporate sunt cele organizate la Metropolitan Club&Events.

Conferințe
Meeting-uri
Lansări de produs
Petreceri corporate
Aniversări  de brand

Fă o rezervare