Alina și Șerban

Profesionalism + amabilitate + punctualitate + mâncare bunăăă = nunta perfectă!
Recomandăm cu mare încredere. Mulțumim!

Monny

Deși nunta noastră a fost în Februarie, am primit numai cuvinte de laudă din partea invitaților noștri. Metropolitan a strălucit pentru noi din toate punctele de vedere și cu această ocazie vă mulțumesc pentru toată atenția, căldura, dedicația și profesionalismul pe care le-au pus în slujba noastră.

Claudia

Vă scriu pentru a vă mulțumi din suflet pentru tot.
Datorită vouă, această zi a fost într-adevăr cea mai frumoasă zi. Vă mulțumesc pentru rabdare, pentru rigurozitate și mai ales pentru faptul că v-ați zbătut să ne transformați toate dorințele în realitate.
A ieșit mai frumos decât am crezut vreodată și asta o datorez echipei Metropolitan.
Vă mulțumim!

Dani

Botezul micului nostru îngeraș a fost exact așa cum ne-am dorit! Invitații ne-au lăudat alegerea, iar noi nu am regretat nicio clipă alegerea facută. Mulțumim, și cu mare drag vom reveni la voi, când vom boteza cel de-al doilea copilaș.

Toate cele bune! (:

Daniel Jelea

Multumim echipei de profesioniști de la Metropolitan, coordonată excepțional de Angela Covaci, pentru organizarea petrecerii de botez a nepoatei noastre — Anelise Maria, din data de 02.11.2013 la salonul Adelaide. Totul a fost evaluat de invitați la superlativ! Felicitări și tot binele din lume vă dorim!

Grațiela

Am avut nunta în 18 iunie și vreau să le mulțumesc pe această cale celor de la Metropolitan pentru felul în care mi-au organizat cel mai important eveniment din viața mea. Serviciile oferite de organizatori au fost de nota 10!

Georgiana Antonia

Și noi am avut nunta pe 18 octombrie 2014 la voi — salonul Portofino — și totul a fost perfect, conform așteptărilor noastre! Orice mic detaliu pe care l-am precizat a fost respectat și evenimentul a ieșit minunat! Mulțumim încă o dată întregii echipe!

Andreea și Cristi

Cele mai sincere mulțumiri echipei Metropolitan! Sala a arătat superb decorată, mâncarea a fost foarte bună (așa cum a fost și la degustare), iar servirea excelentă. Meniul ultra all inclusive te scapă de un mare, mare stres și de emoții.

Razvan Dumitrescu

Am avut placerea de a colabora cu doamna Angela Covaci pentru organizarea nuntii noastre.Avem doar cuvinte de lauda pentru dansa cat si pentru toata echipa Metropolitan.Recomand cu drag 🙂

Veronica

Mii de mulțumiri echipei Metropolitan care s-a ocupat de organizarea botezului fiicei noastre Ioana, care a avut loc într-o sâmbătă ploiasă de Mai… În ciuda vremii urâte, o dată intrați în salon, totul s-a transformat într-un basm mirific cu baloane și zane ce ne-au ursit numai de bine. Ioana vă mulțumește pentru ziua cea mai importantă din viața ei (deocamdată, căci mai urmează și nunta lui tati cu mami anul viitor, desigur tot la Metropolitan, doar că într-un alt decor — în salonul mare.

Să ne revedem cu bine!

Mihaela

V-am vizitat și sunt impresionată! Felicitări!

Larisa

Culorile vii ale salonului și jocul de lumini au făcut din nunta noastră o petrecere pe care invitații noștri nu o vor uita în curând. Dansul și voia bună au ținut până la primele ore ale dimineții! Mulțumiri organizatorilor și întregii echipe Metropolitan pentru mobilizarea excelentă!

Larisa

Saluty! Sunt Bianca. Sora mea a avut botezul pe data de 24.10.2011 în salonul Adelaide și a fost minunat. Cu drag, Bianca, Mariana și Răzvan.
P.S. Anelise, sora mea, vă iubește!

Delia Cislariu

Dorim sa multumim echipei pentru ca a reusit sa transforme un eveniment obisnuit (pentru ca au fost destule nunti anul acesta) intr-unul deosebit!! Am primit multe aprecieri pentru locatie, sala, servire si mancare si nu puten decat sa transmitem aceaste aprecieri mai departe celor care sunt raspunzatori pentru aceaste lucruri. Tineti-o tot asa! Salutari din partea lui ginerica pentru seful de sala, care a fost la inaltime.

adaugă un testimonial:

  • Introduceți numele dumneavoastră complet.
  • Introduceți o adresă de e-mail validă pentru a primi răspunsul nostru.
  • Introduceți numărul de telefon pentru a fi contactați.
  • Ce ți-a plăcut? Ce ți-a displăcut? Scrie aici:
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.