4 idei creative pentru o nuntă originală

4 idei creative pentru o nuntă originală

Fiecare viitoare mireasă are propria ei idee despre cum ar trebui să arate o nuntă de vis. Fie că îți dorești o nuntă tradițională, fie că îți dorești una modernă, trebuie să organizezi evenimentul în așa manieră încât tu și soțul tău să vă simțiți cu adevărat în centrul atenției.

Din momentul în care începi să planifici nunta și până când începi efectiv organizarea ei, primești o mulțime de sfaturi de la prieteni sau familie, indiferent dacă au trecut și ei prin organizarea unei nunți sau nu. Deși toate aceste sfaturi sunt bine intenționate, cel mai bine este să le iei în calcul doar pe cele care vă încântă cu adevărat pe tine și pe viitorul tău soț.

Cu siguranță ai propriile tale dorințe cu privire la cum vrei să arate fiecare lucru în parte, dar uite încă 4 idei creative pentru o nuntă originală care te pot inspira să îți organizezi nunta de vis:

1. Alege un tort spectaculos

Majoritatea torturilor de nuntă sunt albe și decorate cu flori din frișcă. Sparge tiparul și alege un tort care să ilustreze un eveniment important de pe parcursul relației voastre. Poate tu și viitorul tău soț aveți o amintire de care vă amuzați amândoi și pe care vreți să o împărtășiți cu invitații voștri.

Spre exemplu, dacă la prima întâlnire ați fost la film, roagă cofetarul să îți ilustreze scena voastră preferată din acel film. Dacă îți dorești un tort și mai complex, poți opta pentru figurine modelate din marțipan care să ilustreze anumite momente-cheie din relația voastră. Imaginează-ți cum le povestești invitaților despre simbolistica fiecărui obiect de pe tort, dar ai grijă să îți ții lacrimile în frâu, pentru că acest moment poate fi unul foarte emoționant. ;)


2. Creează un cadou personalizat pentru invitații tăi

Uită de clasica mărturie pentru nuntă și creează-le invitaților tăi, de exemplu, un kit personalizat pe care îl pot folosi în dimineața de după nuntă ca să se învigoreze. Într-o cutie poți adăuga un săculeț de cafea pe care să imprimi un mesaj amuzant, o ciocolată și o poză pe care ați făcut-o la nuntă.

Sfat: roagă fotograful să îți scoată la imprimantă cel puțin o poză pe care ai făcut-o cu fiecare invitat sau folosește un aparat polaroid. Imortalizează fiecare moment cu persoanele dragi care au fost alături de tine la unul dintre cele mai importante evenimente din viața ta!


3. Creează o carte a gândurilor bune

Emoțiile din ziua unui astfel de eveniment vin atât din partea miresei și a mirelui, cât și din partea invitaților care au așteptat de mult timp să vă vadă cum vă uniți destinele. Emoțiile îi pot inhiba pe mulți dintre ei să vă transmită ceea ce simt cu adevărat, așa că oferă-le ocazia să vă scrie un mesaj pe care îl veți veți putea citi și reciti de fiecare dată când vă aduceți aminte de nunta voastră.

O idee bună ar fi să îi rugați să vă transmită două mesaje: unul la începutul nunții și altul la final. Imaginează-ți când sărbătoriți nunta de argint tu și soțul tău și vă amuzați pe seama mesajelor primite.


4. Personalizează locurile invitaților

Surprinde-ți invitații încă de la început! Cel mai probabil ai așezat strategic fiecare persoană la masă după vârstă și după personalitate, dar poate nu toți invitații tăi se cunosc între ei. Pentru a-i face să socializeze, oferă-le un subiect comun de discuție: în cazul acesta, tu și soțul tău.

Personalizează câte o felicitare pentru fiecare invitat în parte cu o amintire plăcută pe care ați trăit-o împreună. Fiecare persoană de la masă va fi curioasă să audă prin ce peripeții au trecut invitații din stânga și din dreapta lui. Micile surprize de-a lungul zilei pot face o nuntă cu adevărat magică pentru invitați.

Dacă aceste idei propuse de Metropolitan Club & Events, un salon de evenimente din București, te-au inspirat să îți optezi pentru organizarea unei nunți cu adevărat unice, atunci începe să conturezi nunta de vis. Contactează-ne pentru a obține o ofertă personalizată dorințelor tale!

Nu numai că un planificator de nunți vă poate ajuta să dezvoltați și să vă monitorizați bugetul nunții, oferindu-vă consiliere cu privire la prețuri și estimări, dar poate, de asemenea, să țină evidența avansurilor depuse pentru locații de nuntă astfel încât niciun termen limită să nu fie ratat.

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul