4 idei de cereri în căsătorie de neuitat

4 idei de cereri în căsătorie de neuitat

Nu putem nega faptul că cererea în căsătorie este una dintre cele mai visate și așteptate momente din viața unei fete. Dar o cerere în căsătorie poate fi un moment cheie în relație pentru ambele părți, unul de care să vă bucurați amândoi în aceeași măsură.

Există mii de modalități de a-i propune partenerei să-și petreacă tot restul vieții alături de tine, însă găsirea propunerii ideale, care funcționează cel mai bine pentru tine și partenera ta, poate necesita puțină căutare.

Aici îți venim noi în ajutor! Domnilor, după toate poveștile despre cereri de căsătorie de care cuplurile și-au amintit cu emoție în ziua nunții, echipa Metropolitan Club&Events a selectat cele mai frumoase idei de cereri în căsătorie care o să îți garanteze un „Da!”.


Cerere în căsătorie clasică

Ți-ai luat inima în dinți și ai decis că nu mai trebuie să amâni momentul în care o ceri în căsătorie pe aleasa inimii tale? Varianta cea mai simplă, clasică și care te ajută la crearea unei atmosfere frumoase este cina romantică. Voi doi îmbrăcați elegant, tu cazi într-un genunchi, scoți inelul și pui marea întrebare. Îți garantăm că va fi un moment magic, indiferent de contextul în care se întâmplă.

Fie că este acasă la voi, la un pahar de vin și lumina suavă a lumânărilor, fie că alegeți restaurantul preferat, acest scenariu sigur o va impresiona, dacă totul este pregătit ca la carte. În saloanele noastre de evenimente suntem întotdeauna pregătiți pentru a personaliza decorul astfel încât să fie exact așa cum ți-ai dorit. Comandă o șampanie rafinată sau un vin roșu vechi, și poate vei vrea ca inelul de logodnă să fie adus într-un mod care să o surprindă.


Cerere în călătorie

Barcelona, Paris, Roma, un orășel pitoresc din Scoția, chiar și Copenhaga - sunt destinații din Europa unde ajungi ușor și pot fi cadrul ideal pentru o cerere romantică în căsătorie. Invită-ți iubita într-o astfel de călătorie și cere-o de soție într-un loc special, despre care ți-a vorbit înainte și unde abia aștepta să ajungă.

Pentru majoritatea femeilor, nimic nu este mai romantic și mai frumos decât un buchet de trandafiri roșii. Însă poți alege oricând o variantă mai creativă și neconvențională a florilor de câmp. Iar dacă tu și partenera ta aveți o latură jucăușă, ascunde inelul pe una dintre crenguțe și dă-i de înțeles că adevăratul cadou se află printre flori.

4 idei de cereri în căsătorie de neuitat

Cerere în căsătorie alături de prieteni

Adună prietenii comuni pentru aparent o altă ocazie și pregătește planul perfect. Ce poate fi mai intim și mai plăcut decât o adunare în familie de crăciun, anul nou, sărbătorile de paște sau poate chiar ziua ei de naștere. Prezența familiei și a prietenilor este mereu un bonus. Astfel veți oportunitatea de a vă bucura împreună de acest moment.


Locul în care ați spus primul „Te Iubesc”

Toate relațiile au câteva locuri speciale. S-ar putea să fie locul în care ați avut primul sărut, unde ați avut prima întâlnire sau unde v-ați mărturisit prima dată sentimentele unul pentru celălalt. Oricare ar fi motivul, cu siguranță va fi un loc romantic pentru a face cererea în căsătorie. Ea nu va bănui nimic, iar tu te vei preface că este o simplă plimbare. Va fi o surpriză nemaipomenită!

Dacă ți-ai găsit inspirația în ideile de cerere în căsătorie propuse de Metropolitan Club & Events, un salon de evenimente din București, iar curajul nu îți lipsește, înseamnă că acum e momentul să îți planifici nunta!

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul