4 motive să îți organizezi nunta primăvara

4 motive să îți organizezi nunta primăvara

Sezonul cald este, de departe, foarte popular pentru cuplurile care urmează să își unească destinele. O nuntă primăvara este cu siguranță un eveniment unic. Însuși anotimpul este un simbol al noilor începuturi— nunta ta marchează primul pas către o nouă etapă a vieții tale, iar primăvara este văzută ca vremea reînnoirii. Nunțile de primăvară vin într-una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, când florile înfloresc, culorile pastelate se zăresc în fiecare colț, zilele se lungesc, iar soarele începe să strălucească din nou.

Dacă deja ați stabilit data primăvăratică pentru nunta voastră, cu siguranță te gândești cum poți să profiți la maximum de acest sezon superb în planificarea ta.


Paleta de culori

Deoarece primăvara este acea perioadă minunată de tranziție între iarnă și vară, orice schemă de culori este cea corectă. Dacă vă plac combinațiile de albastrul și griul capricios al cerurilor uneori furtunoase ale începutului de primăvară și temperaturile mai răcoroase, puteți face decorul în aceste culori. Dar dacă sunteți mai înclinați spre acele zile atât de apropiate de vară din mai și iunie, combinațiile vibrante de galben, coral și alte culori strălucitoare se vor potrivi perfect.

În general, nunțile de primăvară abordează culorile pastel. Există o mulțime de combinații de pastel netradiționale care sunt puțin mai neobișnuite și arată uimitor primăvara. Iată 2 dintre cele mai populare idei pastelate de culori de nuntă de primăvară:

  • Liliac și alb: Liliacul și lavanda sunt culori clasice de primăvară care arată frumos pe decorul alb curat. Puteți folosi culoarea lavandei într-un mod neconvențional. De exemplu, ca o prăjitură de culoarea lavandei, o față de masă din catifea sau cocktail semnătură cu flori de lavandă.
  • Lămâie și piersică: O combinație veselă, citrice. Piersica poate să arate puțin prea din anii ’70, așa că aveți nevoie de culori proaspete pentru eleganță și o senzație contemporană. Galbenul cald, albul și diferitele texturi precum ramurile de flori de cireș oferă unicitate decorului.

Decor floral

Primăvara este momentul perfect pentru florile de nuntă, deoarece există atât de multe flori frumoase în sezon. De la dalii și frezii până la bujori și maci. În plus, cu puțină imaginație, poți încorpora accentele florale în toate elementele de decor ale nunții tale.

Primăvara înseamnă flori și nu doar pentru buchetele tale. Rochiile florale sunt grozave pentru nunțile de primăvară, fie cu modele, fie cu imprimeuri. Nu ne putem gândi la ceva mai romantic. Invitațiile, mărturiile, fețele de masă, șervețelele și chiar prăjiturile din candy bar pot fi stilizate astfel încât întreaga atmosferă a nunții să fie completă.


Vremea

Cu toții știm că primăvara este un anotimp imprevizibil în ceea ce privește vremea. În special în luna Aprilie, organizarea unei nunți poate fi o provocare. Majoritatea fotografiilor de nuntă sunt făcute afară, iar o zi ploioasă (neașteptată) ar putea împiedica acest lucru. De asemenea, tot parcursul zilei va fi un pic mai complicat din punct de vedere logistic.

Bineînțeles, nu este nicio tragedie, pentru că pozele de nuntă în ploaie sunt pur și simplu uimitoare. Însă trebuie să luați în calcul și acest scenariu.


Atmosferă plină de voie bună

După lunile de iarnă în care întunericul s-a instalat la ora 16:00, primăvara este o schimbare binevenită. Orice lucru care face ziua nunții strălucitoare este întotdeauna un lucru bun. Mai ales soarele. Va fi o zi lungă și cu siguranță îți vei dori să te bucuri de cât mai multă lumină și căldură naturală care să te umple de energie înainte de căderea completă a nopții.

Și oaspeții sunt, în general, mai veseli la o nuntă de primăvară, deoarece ies din hibernarea de iarnă și zilele devin mai luminoase, ceea ce pune pe toată lumea într-o dispoziție mai bună. După cum am spus, vremea bună nu este întotdeauna garantată, dar oricum toată lumea este mereu într-o formă mai bună primăvara decât în sezonul rece.

Te-am convins? Ei bine, acum tot ceea ce rămâne de făcut este să găsești salonul de evenimente potrivit. Asigură-te că îți iei tot timpul de care ai nevoie pentru a face alegerea corectă. Dacă ai nevoie de consultanță pentru a organiza evenimentul la care visezi nu ezita să ne contactezi!

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul