4 Sfaturi pentru alegerea invitațiilor de nuntă

4 Sfaturi pentru alegerea invitațiilor de nuntă

Invitațiile de nuntă reprezintă un element important, care oferă invitaților o primă impresie cu privire la evenimentul ce va urma, de aceea ar trebuie să fie alese înțelept. În prezent, varietatea este una destul de mare, invitațiile fiind acum disponibile în diverse stiluri și înfățișări. Mai mult de atât, acestea pot fi personalizate oricând sau chiar create de la zero, în funcție de preferințele tale. Sună minunat, nu-i așa? Totuși, pentru a te putea ajuta să te ghidezi prin multitudinea de oferte am pus la un loc o serie de sfaturi utile.

Iată 4 sfaturi pentru alegerea invitațiilor de nuntă:

Alege tema și culorile evenimentului

Invitațiile alese ar trebui să se afle în concordanță cu tema și culorile evenimentului, de aceea trebuie să clarifici direcția în care dorești să îl duci. Fie că visezi la o nuntă casual sau la una cu adevărat elegantă, va fi nevoie să te decizi atunci când te oprești asupra unui anumit model. De asemenea, stilul invitației ar trebui să reflecte și schema de culori, salonul de nuntă ales, dar și sezonul în care va avea loc evenimentul. Printre culorile obișnuite se regăsesc roz pastel sau verde pentru primăvară, deplasându-se către culori mai calde vara. Tonurile de maro și portocaliu sunt perfecte pentru toamnă, în timp ce culorile fade excelează în sezonul rece. Cu toate acestea, nu există o regulă generală, deci îți poți pune preferințele pe primul loc.


Ia în considerare numărul invitaților

Un alt lucru pe care trebuie să îl ai în vedere este numărul invitaților. Nu face niciodată greșeala de a comanda un număr fix de invitații de nuntă pentru că întotdeauna pot apărea situații neprevăzute! Câteva sfaturi utile în această privință ar fi să oferi o singură invitație cuplurilor care locuiesc împreună, și o invitație individuală celor care locuiesc separat. De asemenea, poți livra o singură invitație per familie, însă există și excepții pe care trebuie să le ai în vedere precum membrii familiei care nu locuiesc acasă. Înainte de a te decide asupra unui număr final, realizează o listă cu toți invitații și revizuiește-o de mai multe ori pentru a te asigura că totul este în regulă. Amintește-ți că va fi mai simplu să comanzi câteva invitații în plus acum decât după, iar dacă omiți pe cineva, nu va trebui să îți mai faci griji că numărul acestora ar putea fi insuficient.

Cum să alegi invitațiile de nuntă potrivite

Lasă-te inspirat de locație

Un salon de nuntă te poate ajuta să decizi care va stilul invitațiilor tale. Fiecare design poate reflecta o ambianță specifică, care va fi transmisă și către invitați. Adoptă caracteristicile definitorii ale salonului de evenimente gândindu-te la culoare, decor și ambianță. De exemplu, invitațiile minimaliste sunt perfecte pentru locurile cu iz industrial precum restaurantele clasice sau chiar depozite redecorate, în timp ce invitațiile rustice sunt potrivite pentru nunțile rurale sau pentru cele organizate în natură. Dacă încă nu te-ai hotărât asupra locației, la Metropolitan Club&Events avem pregătite pentru tine patru saloane de evenimente, pe care le poți alege în funcție de preferințe, dar și de caracteristicile evenimentului tău!


Adaugă o notă personală

Există o mulțime de căi prin care poți da o notă personală invitațiilor tale de nuntă, iar în acest mod vor deveni mult mai speciale. Folosește inițialele voastre pentru a crea un semn sau adaugă o fotografie cu voi doi pentru a lasă o amintire invitaților. O altă modalitate de a personaliza ar fi prin adăugarea diverselor accesorii precum elemente naturale, sigilii sau legarea acestora cu panglică, dantelă și alte asemenea. Poți încerca și scrierea de mână a numelor invitaților, care deși va necesita mai mult timp, va adăuga un plus de valoare și va reflecta interesul tău față de aceștia. Nu uita că micile detalii pot face întotdeauna diferența!

Acestea sunt doar patru dintre sfaturile pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când alegi invitațiile de nuntă. Pe lângă acestea, poți lua în considerare și prețul, dimensiunea, hârtia utilizată sau sezonul în care va avea loc nunta. Asigură-te că îți iei tot timpul de care ai nevoie pentru a face alegerea corectă. Dacă ai nevoie de consultanță pentru a organiza evenimentul la care visezi nu ezita să ne contactezi!

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul