5 idei de cereri în căsătorie de neuitat - Partea a II-a

5 idei de cereri în căsătorie de neuitat - Partea a II-a

Există mii de modalități de a-i propune partenerei să-și petreacă tot restul vieții alături de tine, de la clasicele petale de trandafir ce scriu mesajul „Vrei să fii soția mea?” până la o cerere în căsătorie la înălțime într-un elicopter sau un balon cu aer cald. Totuși, să planifici o cerere în căsătorie perfectă care să-ți garanteze un „DA!” hotărât și cu zâmbetul pe buze, poate fi ușor copleșitor, dar poate fi o provocare în același timp.

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să respiri adânc și să îți găsești inspirația în cele 5 idei de cereri în căsătorie propuse de echipa noastră de organizatori de evenimente Metropolitan Club & Events - salon de nuntă din București:

Cerere în căsătorie cu surprize

Probabil că nu te-ai fi gândit niciodată că ai putea să îi ceri mâna femeii iubite într-un mod atât de inedit precum cel pe care ți-l vom prezenta. Dacă vrei într-adevăr să o surprinzi, amintește-i de copilărie și oferă-i în dar un ou de ciocolată și nu orice fel de ou, ci unul cu surprize. Înlocuiește jucăria care vine la pachet cu acest tip de desert și alege un ingredient mult mai „dulce”: inelul de logodnă, servit chiar în interioul oului de ciocolată.

Cerere în căsătorie în familie

Desigur, nu vei uita să obții acordul părinților partenerei tale înainte de a planifica întreaga cere în căsătorie. Pentru că este un moment atât de special, înțelegem de ce ai vrea să îl petreci alături de cei mai apropiați oameni din viețile voastre. Poți organiza cererea în căsătorie chiar la voi acasă, într-o o seară obișnuită, dar nu chiar. :) Pentru a crea o atmosferă romantică, ai nevoie de câteva lucruri: o sticlă de șampanie, lumânări parfumate, multe, multe flori și orice altceva știi că o va impresiona pe iubita ta.

Cină romantică

Ți-ai luat inima în dinți și ai decis că nu mai trebuie să amâni momentul în care o ceri pe aleasa inimii tale în căsătorie. Ai totuși emoții cu privire la locul unde să faci propunerea, nu-i așa? Varianta cea mai simplă, clasică și care te ajută la crearea unei atmosfere frumoase este cina romantică. Fie că este acasă, la un pahar de vin și lumina suavă a lumânărilor, fie că alegeți restaurantul preferat, acest scenariu sigur o va impresiona, dacă totul este pregătit ca la carte. Vorbește cu cei de la restaurant, comandă o șampanie rafinată sau un vin roșu vechi, și roagă-i să aducă inelul de logodnă într-un mod care să o surprindă.

Scrie o scrisoare de dragoste

Dacă discursul nu este punctul tău forte, apelează la o idee de cerere în căsătorie plină de romantism inspirată din poveștile de dragoste ale poeților și scriitorilor. Scrie o scrisoare și exprimă-ți sentimentele de iubire, la finalul căruia adresează marea întrebare.

Cerere în căsătorie ca în filme

E destul de greu să reproduci în viața reală o scenă din filmul sau serialul ei preferat. Dar și o secvență foarte scurtă va fi un moment de neuitat. Fii atent la decor, la scenariu, la vestimentație, memorează replicile și gesturile actorilor și încearcă să recreezi scena. Poți face repetiții cu prietenii tăi, care te vor ajuta de asemenea cu sfaturi. Vă fi o cerere în căsătorie ca-n filme! La propriu.

Dacă ți-ai găsit inspirația în ideile de cerere în căsătorie propuse de Metropolitan Club & Events, un salon de evenimente din București, iar curajul nu îți lipsește, înseamnă că acum e momentul să îți planifici nunta!

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul