5 idei pentru un decor de nuntă de vară

5 idei pentru un decor de nuntă de vară

Nunțile anului 2022, mai ales nunțile de vară, vor fi despre culoare, aranjamente florale reinventate, divertisment și multă voie bună. Designerii de interior și profesioniștii în organizarea de nunți prevăd că nunțile din sezonul cald vor fi un eveniment grandios, cu detalii asortate cu stilul locației de la veselă, tacâmuri și pahare, până la ținute, baruri și colțuri tematice.

Specialiștii în organizarea de evenimente din echipa Metropolitan Club&Events a pus cap la cap câteva sfaturi care să te ajute să creezi un decor memorabil pentru nunta ta:


Culorile pastel

Reinterpretarea este cuvântul anului, mai ales în materie de decor de nuntă. Perechile de miri își doresc acum mai mult decât oricând să personalizeze decorul restaurantului de nuntă pentru a se plia cât mai bine pe stilul lor propriu.

Vom vedea la toate nunțile o reinterpretare a culorilor și nuanțelor neutre. Nuanțele neutre vor fi la modă și dintre ele se remarcă: ivoire, crem, bej și gri. Ceea ce va ieși în evidență vor fi nuanțele tari care vor da accentele. Mov, în special nuanța verry perri, și roz prăfuit cu un accent roșu aprins, alb și verde cu accente de galben aprins.


Aranjamente florale reinventate

Specialiștii în domeniu numesc aranjamentele din 2022 mono florale. În materie de flori, nu putem vorbi de modestie, ci de cascade întregi de flori. În 2022 aranjamentele florale vor fi în tonuri monocromatice. Acest lucru poate veni ca urmare a stilului, dar și a necesității.

Pentru cuplurile care caută ceva puțin diferit, florile de hârtie oferă o modalitate unică de a adăuga personalitate, jucăuș și note strălucitoare de culoare decorului nunții tale. O mulțime de decorațiuni florale din hârtie arată la fel de frumos ca și florile reale aranjate la o fracțiune din cost.


Baloane

Iar dacă nu sunteți neapărat fani ai aranjamentelor florale extravagante, baloanele cresc rapid în tendințe de nuntă pentru saloanele de nuntă. Sunt o alegere grozavă pentru fiecare sezon și se îmbină cu orice palete de culori.

Poți face atât de multe decorațiuni din baloane. Gândește-te cât de bine ar arăta o arcadă din baloane mici și mari sau inițialele voastre amplasate strategic în photo corner. Dacă vrei să fii și mai creativ, poți oferi baloane personalizate, cu un mic cadou simbolic în interior, pe post de mărturii de nuntă. Sigur invitații tăi vor fi fascinați.

5 idei pentru un decor de nuntă de vară

Tematică monocrom

Pentru că întotdeauna ne gândim la oferirea unor sfaturi ce se pot pune în practică ușor, am ales să punem pe primul lor tendințele cromatice care nu necesită o paletă de culori diversificată, ci doar câteva nuanțe delicate. Un eveniment modern, elegant, cu o paletă monocromatică va fi o alegere neașteptată, dar și specială. Aspectul elementelor de decor, al irișilor sau al oricărui tip de flori, dar și celelalte se vor potrivi perfect și da pe spate fiecare invitat.


Photo-corners

O activitate care a luat amploare în ultimii ani și de care toți nuntașii se bucură de fiecare dată este amenajarea unui photo corner. Decorat în armonie cu tematica nunții, photo corner-ul sau photo wall-ul va face din nunta ta un eveniment cu adevărat fabulos, care va rămâne rămâne în sufletul invitaților, dar și imprimat pe hârtie într-un mod cât se poate de creativ.

Te-am inspirat în alegerea decorului pentru nunta ta? Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră, așadar, suntem mereu dispuși să personalizăm locația după gusturile și dorințele mirilor. Asigură-te că îți iei tot timpul de care ai nevoie pentru a face alegerile corecte. Dacă ai nevoie de consultanță pentru a organiza evenimentul la care visezi, nu ezita să ne contactezi!

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul