5 lucruri care te ajută să alegi salonul potrivit pentru eveniment

5 lucruri care te ajută să alegi salonul potrivit pentru eveniment

De-a lungul întregii vieți există câteva evenimente memorabile, cărora oamenii le acordă o atenție deosebită. Cu siguranță nunta și botezul sunt primele care ne vin în minte acum, dar și aniversările de nuntă, majoratele sau chiar conferințele și evenimentele corporate memorabile merită celebrate într-un decor festiv și elegant. În tot procesul de organizare a evenimentului, alegerea salonului de evenimente sau a restaurantului potrivit este cel mai important aspect.

Sunt numeroase detalii de care trebuie să ții cont: spațiul trebuie să fie suficient de încăpător pentru invitații voștri, să arate impecabil, să aibă o servire exemplară, dar mai ales să vă ofere un sentiment de încredere că petrecerea va fi un succes. De aceea, echipa Metropolitan Club&Events a pregătit o listă cu cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi locația evenimentului tău.


Începe din timp

Poate că nu pare un aspect de luat în seamă mai ales în zilele noastre în care incertitudinea nu ne-a părăsit încă, însă rezervarea din timp a restaurantului este încă o practică populară. Un avantaj în rezervarea din timp este faptul că poți găsi data cea mai potrivită pentru voi. În același timp, vei avea mai mult timp la dispoziție pentru a pregăti cu atenție fiecare detaliu al evenimentului.

Dacă vorbim despre nunți, a trecut vremea în care nunta era organizată la 2-3 luni după ce cuplul s-a format. Astăzi, pregătirile pentru nuntă pot să dureze chiar și câțiva ani. Este un lucru cât se poate de benefic, deoarece cei doi au timp să se cunoască. Fă o listă cu cât mai multe opțiuni. Ține minte ca restaurantele spațioase, selecte, în care un eveniment nu poate fi decât un real succes, sunt foarte solicitate, așa că soluția ideală este să începi căutarea din timp pentru a nu avea ulterior surprize neplăcute legate de disponibilitate.


Dimensiunea restaurantului vs. numărul de invitați

Foarte important atunci când alegi restaurantul, este să ții cont de numărul de invitați pe care îl vei avea. Îți dorești ca sala să fie plină, însă oaspeții să aibă suficient spațiu pentru a dansa și socializa, fără ca atmosfera să aibă de suferit. Totodată, ai în vedere și construcția sălii: aceasta ar trebui să fie dreptunghiulară, pentru ca toți invitații să poată avea o perspectivă bună asupra evenimentului și să nu aibă separeuri care să izoleze anumite persoane de restul invitaților.

Saloanele noastre îți pun la dispoziție opțiuni pentru oricare dintre nevoile tale. Pentru evenimente intime sau conferințe restrânse, saloanele Manhattan și Adelaide sunt alegerea perfectă. Iar pentru o atmosferă festivă, saloanele Portofino și Richmond sunt decorate cu cu linii arhitecturale somptuoase, iar sala poate lua forma unui salon de nuntă sau a unui eveniment corporate mai amplu.

Salon de nunti

Meniul

Meniul de nuntă este cel mai important pentru colajul întregului eveniment, ca imagine de ansamblu. Poate nu este un subiect atât de important pentru că, din perspectiva voastră, contează distracția mai mult decât mâncarea. Dar vor exista invitați care vor analiza gustul, textura, dar și ce anume au pus bucătarii în farfuria de pe masa lor.


Detaliile

Pentru a vă scuti de o obligație în plus, ideal ar fi ca salonul să fie el însuși foarte frumos decorat și cu un mobilier de bun gust și în acest fel nu veți mai fi nevoiți să apelați la serviciile unei firme specializate în decorațiuni de nuntă, rezultatul fiind mai puțini bani cheltuiti. Un salon select diminuează mult nevoia de decorare și implicit vor scădea și costurile.


Recomandările

Alegerea unui restaurant de nuntă în București este uneori o provocare serioasă pentru tinerii care sunt la început de drum și care-și doresc ca totul să fie perfect în ziua nunții lor. Sunt multe cupluri care cred cu tărie în recomandările făcute de prieteni sau în cele găsite pe internet, iar cum sursele de informații sunt extrem de variate, alegerea va putea fi și ea mai ușoară.

Planificarea pe cont propriu a unui eveniment nu este un lucru ușor, însă reprezintă o experiență pe care ți-o vei aminti mereu! Asigură-te că faci cea mai bună alegere în ceea ce privește restaurantul, luand în considerare cele prezentate anterior. Dacă ai nevoie de sfaturi sau îți dorești să afli mai multe despre saloanele noastre nu ezita să ne contactezi! Te așteptăm și la o vizită la salonul de evenimente Metropolitan Club & Events, la adresa Șoseaua Pipera, Nr. 48, Sector 2, București.

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul