5 Motive pentru care să îți planifici nunta vara

5 Motive pentru care să îți planifici nunta vara

Nunta este o sărbătoare fastuoasă, plină de dragoste, romantism, fericire și, cu siguranță, unul dintre cele mai frumoase momente din viața fiecăruia. Ani mai târziu, mirii și invitații lor își vor aminti cu drag de această zi specială. Nici nu este de mirare de ce se întâmplă acest lucru - nunta ar trebui să fie unică și de neuitat. Dorința de individualitate, stil extraordinar și surprize fără precedent este în creștere, însă aceste aspecte pun multă presiune asupra mirilor

Pentru ca nunta ta să fie un eveniment special și memorabil, este important să începi planificarea ei din timp și să acorzi atenție tuturor detaliilor. Și pentru că se apropie anotimpul preferat de majoritatea cuplurilor, am creat o listă de motive pentru care ar trebui să iei în considerare planificarea nunții vara conform specialiștilor în organizarea de nunți din echipa Metropolitan Club&Events. Iar pentru ca nici cea mai fierbinte zi de vară să nu strice bucuria nunții, am presărat articolul cu recomandări despre cum să alegi salonul de nuntă ideal, meniul de nuntă și ținutele.


1. Apus de vară care îți taie respirația

Nimic nu este mai frumos și mai romantic decât un apus de vară, mai ales pentru un album de nuntă. Însă, pentru a vă putea bucura de el, încercați să nu vă epuizați energia sub soarele arzător al zilelor de vară. O modalitate foarte bună pentru a face acest lucru este să organizezi nunta într-un salon de evenimente cu aer condiționat, suficient de spațios pentru ca tu și invitații tăi să dansați și să vă distrați în voie.

Saloanele noastre sunt potrivite pentru oricare tip de nuntă, mai mare sau mai mică și, ca să nu pierzi apusul, locația în care sunt amplasate oferă o priveliște cu adevărat spectaculoasă către apus.


2. Meniu de nuntă delicios

Aperitivele de vară sunt o încântare pentru papilele gustative și pot fi asezonate cu o multitudine de băuturi răcoritoare atât alcoolice, cât și non-alcoolice. Într-un meniu de nuntă de sezon nu pot lipsi nici de deserturile cu fructe aromate și parfumate de vară, cum ar fi mango, căpșune sau cireșe. O idee care ar putea să îți încânte invitații este chiar oferirea acestora la discreție, cu ajutorul unui candy bar.


3. Rochia de mireasă așa cum ai visat-o

Unul dintre impedimentele cu care se confruntă cele mai multe mirese este că nu găsesc o rochie de mireasă care să fie și comodă și spectaculoasă în același timp. De cele mai multe ori, problema apare din cauza croiului sau a materialelor din care este confecționată. Vestea bună este că rochiile de mireasă pentru anotimpurile călduroase au același croi ca și cele confecționate pentru anotimpurile reci, însă sunt create din materiale mai vaporoase și mai ușoare. În plus, nuanțele colecțiilor de rochii de mireasă pentru vară sunt mult mai diversificate. Dacă îți dorești să ieși din tiparul clasic al albului imaculat, poți alege din nuanțele de baby blue, ivory, roz piersicuță, crem și multe altele.

5 Motive pentru care să îți planifici nunta vara

4. Paletă de culori caldă și vibrantă

Pentru anotimpul bucuriei și al celebrării, mărturiile și aranjamentele pentru mese și scaune pot avea accente colorate, care sigur vor scoate din anonimat atmosfera. Cele mai multe persoane preferă culorile calde și vibrante, care se potrivesc de minune cu căldura și voia bună ale anotimpului de vară.


5. Flori parfumate și colorate

În anotimpurile reci, varietatea florilor din care poți crea aranjamente deosebite este destul de redusă, iar costul unul destul de mare Așadar, acesta avem încă un avantaj pentru organizarea nunții în anotimpul de vară.

Florile nu sunt folosite doar pentru crearea unui buchet de mireasă ideal, ci și pentru ornamentele de pus pe masă, mărturii pentru domnișoarele de onoare sau pentru invitați. Cu cât folosești mai multe flori, cu atât atmosfera va fi mai primitoare. Cele mai populare alegeri pentru buchetul miresei sau aranjamentele florale sunt lavanda, bujorul și floarea-soarelui. Sună bine, nu?

Dacă te-am convins că vara este anotimpul ideal pentru organizarea nunții, nu uita să îți alegi salonul de evenimente preferat și să gândești meniul pentru nuntă din timp! Urmărește-ne blogul în continuare pentru mai multe ghiduri și idei despre organizarea unui eveniment de neuitat!

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul