Ce beneficii aduc evenimentele corporate companiei

Ce beneficii aduc evenimentele corporate companiei

Evenimentele corporate sunt evenimente organizate și sponsorizate de companie pentru angajați, clienți și parteneri de afaceri. Fiecare astfel de eveniment are un scop bine definit și poate fi unul mare, mic sau chiar intim, în funcție de scopul și numărul invitați.

Fie că se realizează într-un cadru formal, fie într-un cadru informal, organizarea de evenimente pentru o companie se traduce, sub o formă sau alta, în creșterea și îmbunătățirea activității companiei.

Dacă te gândești să organizezi o întâlnire a personalului, o ceremonie de premiere de sfârșit de an sau, poate, o petrecere de Crăciun sau de Revelion pentru clienti, specialiștii Metropolitan Club&Events au pus cap la cap câteva sfaturi pe care este bine să le urmezi în organizare de evenimente corporate.

Cum organizezi un eveniment corporate?

Primul pas în organizarea unui eveniment este de a stabili unul sau mai multe obiective tangibile. În primul rând, începe prin a te întreba: de ce organizezi acest eveniment și care sunt rezultatele măsurabile pe care ți le dorești în urmă evenimentului?

Apoi trebuie să te ghidezi după buget. Este important să ai un buget pentru eveniment și să nu-l depășești. Cel mai bine cauți o sală de conferințe sau un salon de evenimente care îți oferă un pachet special pentru eveniment, în care să încludă meniul, salonul de eveniment, mobilier și echipamente de sunet.

Iar dacă tot vorbim de locație, asigură-te că asiguri un salon de evenimente convenabil, unde poți desfășura evenimentul fără probleme. Salonul Mahatan, este cel mai intim dintre cele patru saloane ale noastre. Inspirat de orașul care nu doarme niciodată, salonul Manhattan e perfect pentru conferințe în care testezi un nou produs sau meeting-uri cu toată compania ta.

Care sunt cele mai importante beneficii de care se bucură
                      compania?

Care sunt cele mai importante beneficii de care se bucură compania?

Vei crea o relație mai bună cu angajații tăi

Evenimentele corporate sunt cea mai bună metodă pentru a aprecia eforturile și realizările angajaților tăi. Cei care primesc o astfel de recunoaștere se simt stimați și mai dedicați pentru munca lor, iar performanțele generale cresc. De asemenea, cei care s-au alăturat recent echipei tale au șansa să își cunoască colegii într-un cadru relaxat, ceea ce îi va face să se acomodeze mai ușor. De cele mai multe ori, o petrecere de companie îți poate crea amintiri de neuitat.

Team Building – cheia unui business de succes

Aceasta este o modalitate excelentă de a stimula moralul companiei. Evenimentele de acest gen emană pozitivitate în rândul angajaților și duce la o productivitate susținută din partea angajaților. Știai că recunoașterea publică a meritelor motivează angajații mai mult decât banii?

Principalii factori motivatori sunt recunoașterea de către management a eforturilor și contribuției, sentimentul de participare la rezultatele organizației și oportunitățile de creștere personală. O mică investiție în astfel de evenimente ajută foarte mult la îndeplinirea obiectivelor afacerii tale.

Poți crea noi oportunități de afaceri

Un eveniment corporate de succes nu numai că e distractiv, dar promovează și social sharing, networking și interacțiunea între participanți. Acest lucru îmbunătățește activitățile de afaceri. Alegeți un partener pentru organizarea de evenimente corporate care știe cum să capteze audiența în timp ce se transmite mesajul cheie brandului dumneavoastră.

Dacă ai nevoie de sfaturi sau îți dorești să afli mai multe despre saloanele noastre nu ezita să ne contactezi! Te așteptăm și la o vizită la salonul de evenimente Metropolitan Club & Events, la adresa Șoseaua Pipera, Nr. 48, Sector 2, București.

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul