Ce tip de salon este potrivit pentru evenimentul meu?

Ce tip de salon este potrivit pentru evenimentul meu?

Când vine vorba despre organizarea unui eveniment, vei confrunta cu multe decizii, dar alegerea locației și a salonului potrivite este singura decizie care va avea cel mai mare impact asupra evenimentului tău. Totul, de la data evenimentului, opțiunile de catering și experiența participanților depind de locul în care se va desfășura petrecerea, conferința etc.

Sună puțin intimidant, nu-i așa? Dar nu trebuie să îți faci griji. În funcție de tipul de eveniment la care te gândești, echipa Metropolitan Club&Events s-a gândit la toate. Gama noastră de saloane personalizate oferă toate condițiile pentru ca petrecerea ta să se deruleze exact așa cum îți dorești.

Iată ce tipuri de saloane sunt potrivite pentru diferite evenimente și de ce:

Nuntă și Botez

Două dintre cele mai importante evenimente din viața fiecăruia cu siguranță merită să se desfășoare într-un salon special, decorat cu bun gust și eleganță. Dacă ești un entuziast al petrecerilor și petreci cele mai frumoase momente alături de toți prietenii și familia, atunci spațiile largi sunt preferatele tale. Saloanele Richmond și Portofino au o capacitate de 250, respectiv 300 de invitați. Așadar, într-o atmosferă festivă cu decoruri într-o manieră chic-elegantă, îți poți invita toți prietenii - deși…poate nu toți de pe Facebook. ;)

Iar dacă ești o fire romantică, îi poți aduna doar pe cei mai apropiați ție și să sărbătoriți o nuntă de vis sau un botez ca în basme în saloanele Manhattan și Adelaide, care au o suprafață de aproximativ de 300m2.


Aniversare

Într-un cadru nu chiar atât de festiv, dar cu siguranță cu tot atât de mult chef de petrecere, aniversările au nevoie de puțin mai multă intimitate. Așadar, recomandarea noastră pentru organizarea de aniversări este salonul Manhattan.

Inspirat de orașul care nu doarme niciodată, salonul Manhattan e perfect pentru petreceri cu prietenii tăi. Imaginează-ți cât de frumoasă ar fi ca la miezul nopții să suflii în lumânări în timp ce se proiectează un filmuleț cu cele mai frumoase momente cu tine și cu cei dragi.


Evenimente Corporate

Vom fi absolut sinceri cu tine: toate saloanele noastre pot găzdui evenimente de business, team-building-uri sau conferințe corporate. Pentru mici conferințe în care testezi un nou produs sau meeting-uri cu toată compania ta, indicat ar fi să te orientezi către salon de evenimente restrâns, care să îți pună la dispoziție toată intimitatea de care ai nevoie.

Totuși, dacă organizezi un eveniment corporate de amploare, saloanele Portofino și Richmond sunt decorate cu cu linii arhitecturale somptuoase, sala poate lua forma unui salon de nuntă sau a unui eveniment corporate mai amplu.

Te-am convins deja? Știm că toată lumea spune asta, dar pentru noi fiecare eveniment este ca al nostru, fiecare invitat ne este ca un prieten și fiecare detaliu este extrem de important. De la botezuri, la nunți, evenimente corporate și evenimente speciale, la Metropolitan Events putem organiza orice eveniment iți dorești. Contactează-ne pe site sau fă-ne o vizită la salonul de evenimente Metropolitan Club & Events, la adresa Șoseaua Pipera, Nr. 48, Sector 2, București.


Nu numai că un planificator de nunți vă poate ajuta să dezvoltați și să vă monitorizați bugetul nunții, oferindu-vă consiliere cu privire la prețuri și estimări, dar poate, de asemenea, să țină evidența avansurilor depuse pentru locații de nuntă astfel încât niciun termen limită să nu fie ratat.

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul