Destinații pentru luna de miere în România

Cele mai populare destinații pentru luna de miere în 2021

După tot procesul stresant de a organiza o nuntă - programarea la starea civilă, găsirea unui fotograf sau DJ, închirierea unui salonul de evenimente perfect, alegerea meniul de nuntă pe gustul tuturor, găsirea look-ul care să te scoată cel mai mult în evidență, alegerea culorilor decorului și a florilor, iar lista poate continua mult și bine - a venit momentul în care să te gândești ce vei face după fericitul eveniment. Adică în luna de miere.

În funcție de bugetul de care dispui și de preferințele tale, bineînțeles, poți alege să petreci luna de miere într-o destinație exotică. Sau nu. În cazul în care vă doriți o lună de miere frumoasă, interesantă și romantică, dar nu sunteți dispuși să călătoriți în străinătate, iată 3 destinații de vis din România.

Delta Dunării

În Delta Dunării, natura te încântă cu diversitatea ei. De aici, auzi greierii în fiecare seară, vezi stelele care luminează cerul și te bucuri de plimbări cu barca, explorând împrejurimile. Odată ajunși aici, puteți face și excursii la cetatea grecească Histria, la situl arheologic de la Vișina, la Munții Măcinului sau să dați o fugă pe una din plajele sălbatice ale Mării Negre.

În Deltă, tu și partenerul tău vă veți relaxa, cu siguranță, deoarece numărul turiștilor este mult mai mic decât în alte zone ale țării. Încă mai pot fi admirați frumoșii cai sălbatici în mediul lor natural, puteți să observați, să filmați și să fotografiați fauna și flora din zona. Nu puteți rata, desigur, și câteva ore de pescuit în Delta Dunării (în funcție de perioada anului și restricțiile legale).


Maramureș

Maramureșul este, fără îndoială, una dintre cele mai pitorești destinații de vacanță din România. Când alegeți să petreceți luna de miere în Maramureș, fiți siguri că nu veți dori să vă mai întoarceți în agitația urbană. Indiferent de perioada pe care o alegeți, Maramureșul este spectaculos și primitor.

Îndrăgostiții care sunt amatori de drumeții pot explora împrejurimile pe văile apelor, dar și prin munți. Maramureșul are o rețea complexă de marcaje forestiere și de cărări marcate, care oferă priveliști minunate ale satelor și ale peisajelor incredibile: lacuri mici, cascade, peșteri, rezervații naturale, faună rară. Peisajele deosebite, mâncărurile tradiționale delicioase și ospitalitatea localnicilor vor face fiecare plimbare prin Maramureș o amintire de neuitat.

Top 3 locuri perfecte pentru luna de miere în România

Vatra Dornei

O lună de miere în Bucovina, la Vatra Dornei, este o alegere ideală pentru cuplurile care sunt amatoare de sporturi de iarnă, care vor să facă drumeții pe trasee fascinante sau care vor să viziteze atracțiile turistice ale zonei. Bucovina este recunoscută pentru frumusețea sa și oferă numeroase oportunități de petrecere a timpului liber, mai ales pentru cuplurile active, dornice de mișcare.

Aici timpul parcă a stat în loc, vechile tradiții și meșteșuguri uitate de mult sunt încă vii, oamenii sunt foarte calzi, manierați și gazde excepționale. Când alegeți Bucovina pentru a va petrece luna de miere, cu siguranță veți decide că ați făcut alegerea cea mai bună.

Înainte de a încheia, îți recomandăm să arunci o privire peste ofertele de nuntă propuse de Metropolitan Club & Events și alege cea mai bună variantă pentru nunta visurilor tale, de la care să pleci fericit în vacanță.

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul