Cum să alegi formația potrivită pentru nunta ta

Cum să alegi formația potrivită pentru nunta ta

Una dintre cele mai bine cunoscute metode de comunicare din lume și, după cum bine știm, tot ea este cea care unește oamenii, indiferent de diferențele dintre ei. Știm cu toții, ȋn vârtejul pregătirilor pentru nuntă sunt zeci de decizii de luat, sute de detalii de care trebuie să ai grijă, dar unul singur este factorul care poate garanta reușita nunții tale în ochii celor prezenți: muzica.

Fiecare cuplu a mers măcar o dată la o nuntă și cu siguranță au văzut destui invitați pentru care nunțile sunt un eveniment la care participă din inerție, din obligație sau din alte varii motive. Dar ce contează cel mai mult la o nuntă? Distracția.

Așadar, pentru o distracție de neuitat, ai nevoie și de muzică pe măsură. Și dacă deja ai stabilit că ai nevoie și de o formație la evenimentul tău, să vedem împreună cum faci alegerea potrivită.


Tipul formației

Există diferite tipuri de formații pe care un cuplu le poate angaja pentru nunta lor. Alege stilul și tipul de muzica predominant (cover-uri, muzică ușoară, muzică de petrecere). Există trupe specializate pe un anumit stil muzical, însă există și trupe care acoperă excelent o gamă largă de melodii pentru a mulțumi varietatea de oaspeți cu vârste și gusturi diferite. Dacă nu ai în minte un stil predominant, ideal ar fi să alegi o formație compusă din instrumentiști, soliști și un DJ pentru pauzele de muzica live.

Sfat: fii atent la recenzii. Desigur, părerile sunt împărțite în funcție de gusturi. Totuși, îți poți forma o idee despre profesionalismul și seriozitatea membrilor formației.


Fă o audiție a formației înainte de semnarea contractului

Unele trupe oferă cuplurilor posibilitatea de a le asculta live înainte de a decide de a semna contractul. Oricâte review-uri, recenzii am primi, parcă nu se compară nimic cu ceea ce pot aprecia propriile noastre urechi.

Cel mai eficient mod de a determina dacă o trupă este potrivită pentru nunta ta este să mergi împreună cu partenerul la un eveniment live. Urmăriți sunetul și energia bandului și alte detalii cum ar fi alegerea și abordarea stilurilor muzicale diferite. Este important să știi ce poate face formația și că nu vei avea un ring de dans gol în noaptea nunții.

Cum să alegi formația potrivită pentru nunta ta

Programul artistic

Cum nicio nuntă nu se aseamănă cu alta, playlist-ul pentru un astfel de eveniment ar trebui să țină cont de invitați și, pe cât posibil, de gusturile acestora. Un playlist de nuntă trebuie să fie diversificat și să acopere toate genurile muzicale. Hiturile internaționale care au cucerit lumea de-a lungul anilor sau melodiile locale cărora niciun invitat nu le poate rezista nu trebuie să lipsească. Și, desigur, câteva melodii de petrecere și muzica populară. Un sfat pentru miri în acest sens ar fi să discute cu DJ-ul lor de nuntă și să stabilească toate aceste detalii în avans.

Ține minte că trupele live vor face pauze pe durata evenimentului însă vor asigura prestații în toate momentele importante ale nunții. Când muzicienii se află în pauza este uzual ca ei să servească un meniu adaptat cerințelor lor. Specificați în contract acest lucru apoi discutați și aranjați cu furnizorul vostru la locația evenimentului meniul pentru formație în pregătirea generală.

Asigură-te că îți iei tot timpul de care ai nevoie pentru a face alegerea corectă. Dacă ai nevoie de consultanță pentru a organiza evenimentul la care visezi nu ezita să ne contactezi!

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul