Cum să alegi lista de invitați pentru nuntă

Cum să alegi lista de invitați pentru nuntă

Teoretic, să inviți persoanele pe care le vrei alături de tine în ziua cea importantă a nunții tale ar trebui să fie o sarcină simplă. În realitate, să faci listă de invitați la nuntă este una dintre cele mai dificile sarcini.

După ce creionezi prima listă de invitați îți dai seama că ori ai uitat niște verișori, ori n-ai invitat prietenii de familie ai părinților. După care va trebui să inviți și colegii de muncă, chiar dacă îi placi sau nu, și tot așa încât vei avea o lista foarte mare.

În cele ce urmează, ne-am propus să îți oferim câteva direcții pentru a te ajuta să alcătuiești o listă de invitați ca un profesionist.

Fă mai multe liste, apoi combină-le

Când începi să lucrezi la propria listă de invitați, primul pas ar fi să scrii pe o foaie de hârtie numele tuturor persoanelor la care te poți gândi în acel moment și pe care îi vrei alături în cea mai importantă zi

Începe prin a face liste preliminare. În principiu, tu și viitorul soț ar trebui să vă ocupați de asta. Dar vă puteți consulta cu părinții sau pur și simplu le cereți și lor să facă propriile liste pentru a vă ajuta. Totuși, decizia finală ar trebui să rămână la miri.

Odată ce aceste liste vor fi combinate, vei descoperi mai mult ca sigur că numărul persoanelor este mult mai mare decât intenționezi să inviți sau ai posibilitatea să găzduiești.

Acum momentul să selectezi. Familia, rudele apropiate și prietenii vor rămâne cu siguranță pe listă. Dar vecinii, rudele îndepărtate, colegii de muncă, cunoștințele și toate acele persoane care ar veni doar din obligație? Răspunsul depinde de cât de mare intenționezi să fie nunta pe care o organizezi.


Ține cont de capacitatea restaurantului

Un criteriu important mai ales în alegerea listei de invitați este restaurantul sau salonul de nuntă. Fie că alegi salonul înainte, fie că selectezi invitații întâi și-ntâi, nu uita că cele două alegeri merg mână în mână. Dacă vei alege un spațiu mare atunci când ai puțini invitați, acesta va părea gol.

Pe de altă parte, dacă optezi pentru un salon mic, atunci când participă multe persoane, atmosfera nu va fi nici pe departe cea dorită. Luând în considerare toate aceste lucruri, Metropolitan Club&Events îți pune la dispoziție mai multe saloane, fiecare decorat cu stil și gata să facă din nunta ta una de neuitat!


Cum să inviți în mod corespunzător oamenii la nuntă?

Știm că, în zilele noastre, este mult mai ușor și comod să folosim serviciile de mesagerie și email, dar credeți-ne, nu există nimic mai plăcut decât o invitație la nuntă făcută în mod direct, față în față, cu emoțiile aferente

Părinții și bunicii vor păstra invitațiile ca pe un suvenir, iar prietenii se vor bucura și vor aprecia gestul și efortul pentru personalizarea acestora. Încearcă să trimiți invitațiile cu cel puțin două luni înainte de nuntă. În acest fel, invitații vor avea suficient timp la dispoziție pentru a decide dacă pot să participe sau nu și pentru a-și confirma prezența.

Dacă întâmpini dificultăți în planificarea evenimentului tău, precum alegerea unui salon de evenimente în București sau alte asemenea, poți apela cu încredere la o echipă profesionistă care îți va oferi îndrumarea necesară!

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul