Ultimele tendințe în materie de nunți ale anului 2022

Cum vor arăta nunțile în 2022

Un an nou înseamnă o perspectivă proaspătă și multe de așteptat, mai ales dacă schimbarea calendarului înseamnă că va fi în sfârșit anul în care îți vei organiza nunta. Deși Ziua cea Mare poate părea îndepărtată (numărătoarea inversă se face zilnic, nu-i așa?), acum este momentul să începi să planifici din timp un eveniment în ton cu ultimele tendințe ale anului 2022 de la organizatori profesioniști de evenimente.

Indiferent dacă 2022 este anul nunții, petrecerea ta va fi cu siguranță personală, creativă și distractivă. Echipa de consultanți de la Metropolitan Club&Events au pregătit un top 5 trenduri în materie de nunți pentru anul 2022.


Luxul - varianta relaxată

Formalitatea chiar și a celor mai fastuoase nunți va fi ușor redusă în anul următor. În timp ce nunta clasică, black-tie, va exista în continuare, vom vedea din ce în ce mai mult o atmosferă relaxată printre invitați. Poate că de vină este influența ieșitului în aer liber sau atitudinea care, „Suntem în sfârșit aici!”. Se preconizează din ce în ce mai multe nunți cu o senzație de lux relaxat în 2022 - pornind de la meniul de nuntă și până decor.

De asemenea, nu se va mai ține atât de mult cont de respectarea tradițiilor, cât de a profita la maximum de mai multă distracție. Cuplurile lasă în urmă petrecerile extrem de formale și încep să exploreze petreceri în stil cocktail, petreceri cu food truck, petreceri dansante, totul în afara tipicului de nuntă.


Nunți intime

Cel mai mare avantaj al nunților restrânse este că poți descoperi câteva opțiuni de meniu de eveniment sau de saloane de evenimente distractive care poate nu ar putea fi posibile în cazul unui eveniment mai mare. De la popularele food truck, la meniuri doar cu aperitive sau bufet suedez sau mese în stil picnic, toate sunt variante excelente atunci când găzduiți o nuntă intimă.

Stiluri de nunți intime: ceremoniile de nuntă cu tematică rustică sau industrial chic. Aceste stiluri de nuntă sunt un amestec de natură și modern, lăsând un vibe intim.


Locația perfectă

Găsirea locului perfect nu este ușoară, mai ales când trendul evenimentelor cu o notă personală este în floare. Există atât de multe opțiuni din care să alegeți, fie că sunteți în căutarea unei săli de bal elegantă sau a unui restaurant confortabil. Poate că una dintre cele mai ușoare măsuri de siguranță apărute în urma pandemiei este ideea de a opta pentru locațiile mai mari și mai aerisite. Astfel, vei putea asigura confortul și siguranța invitaților tăi. Dacă nu găsești un salon de evenimente care să se plieze cu tema aleasă, caută ceva cu un spațiu pe care să îl poți transforma într-o atmosferă de basm și elegantă.

Echipa de profesioniști Metropolitan Club&Events îți va sta mereu la dispoziție pentru consultanță în ceea ce privește amenajarea personalizată a decorului unuia dintre cele 4 saloane de nunți și evenimente.


Nunți în zilele lucrătoare

Nunțile și evadările în timpul săptămânii sunt cu siguranță cea mai mare schimbare pe care am văzut-o și care va reprezenta o mare parte a viitorului. Începem să normalizăm nunțile în timpul săptămânii.

Odată cu creșterea cererii pentru evenimente din 2022, multe cupluri au acceptat faptul că o nuntă de joi este la fel de grozavă ca un eveniment de sâmbătă. De fapt, oferă cuplurilor posibilitatea de a extinde experiența nunții pentru cei dragi.


Nuntă/2

Odată cu amânarea sau anularea majorității evenimentelor, nunțile sequel câștigă popularitate. Ideea din spatele trendului este următoarea: vă căsătoriți legal și organizați o mică „pre” nuntă acum și să sărbătorești marele eveniment așa cum îți dorești mai târziu, când situația pandemică se va îmbunătăți.

Nu trebuie să faci prea multe pentru a organiza prima parte a nunții tale:

  • Luați legătura cu furnizorii și asigurați-vă că vă puteți amâna evenimentul și puteți salva toate depozitele făcute.
  • Faceți o nouă listă de invitați pentru prima ceremonie de nuntă (poți sărbători doar alături de cele mai apropiate rude și prieteni)
  • Luați în considerare diferite teme, stiluri și idei de nuntă pentru ambele ceremonii. Încearcă să fii creativ și transformă-ți visele de nuntă în realitate.
  • Și, în sfârșit, nu vă fie teamă! Amintiți-vă, amânarea nunții este complet normal.
  • Așadar, rămâi fidel viziunii tale și nu uita că poți chiar să dublezi distracția nunții făcând două ceremonii.

Nu numai că un planificator de nunți vă poate ajuta să dezvoltați și să vă monitorizați bugetul nunții, oferindu-vă consiliere cu privire la prețuri și estimări, dar poate, de asemenea, să țină evidența avansurilor depuse pentru locații de nuntă astfel încât niciun termen limită să nu fie ratat.

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul