Cum să alegi corect mărturiile pentru nuntă

Mărturiile de nuntă: cum să le alegi corect

Cultura din România deține de foarte multă vreme tradiția să fie oferite mărturii de nuntă. În mod tradițional, se obișnuia ca mărturiile să fie oferite sub formă de flori, un obicei care a pornit se pare din Anglia secolului al XVI-lea. Francezii l-au preluat și l-au transmis mai departe, până când a ajuns, într-un final, și pe plaiurile mioritice. Cu toate acestea, în prezent, cuplurile au început să folosească și alte tipuri de obiecte.

Pentru că sunt oferite prietenilor dragi, rudelor și colegilor, mărturiile de nuntă trebuie neapărat să fie originale, deosebite, să impresioneze plăcut. Alegerea lor poate fi dificilă, dar, cu puțin efort, creativitate și implicare, rezultatul cu siguranță va fi unul fabulos. Dacă vrei să fii original, echipa Metropolitan Club&Events ți-a câteva ponturi în care sigur vei găsi ceva care să se potrivească cu personalitatea ta. Mai ales că invitații te vor ține minte și după micile atenții pe care le oferi la nuntă.


Cum să alegi mărturiile potrivite

După cum probabil te așteptai, primul aspect de care trebuie întotdeauna să ții cont este bugetul. În prezent, varietatea de mărturii este una destul de mare și aproape orice obiect poate fi considerat mărturie de nuntă. Mai mult de atât, acestea pot fi personalizate oricând sau chiar create de la zero, în funcție de preferințele tale.

Mărturiile alese trebuie să fie, de asemenea, în concordanță cu tematica nunții tale. De la culori, stil, model și poate chiar funcționalitate, atât direcția nunții, cât și a micilor daruri pentru invitați trebuie foarte bine clarificate. Nu există o regulă generală, deci îți poți pune preferințele pe primul loc și să îți lași creativitatea liberă. ;)


Ce să NU alegi ca mărturii de nuntă

Și totuși, există câteva categorii de obiecte care nu sunt potrivite pentru a fi oferite în dar la astfel de ocazii. O greșeală pe care o fac majoritatea cuplurilor e să nu se pună în locul invitaților și astfel să nu aleagă mărturiile corecte.

Nu uita că mărturiile sunt menite să impresioneze atât prin obiectul în sine, cât și prin mesajul transmis și semnificația acestora. Astfel, dacă alegi mărturii extrem de scumpe rişti să faci o greşeală. Sensul acestor obiecte oferite în dar sunt de a le aminti invitaţilor de frumosul eveniment. Alege lucruri ce poartă un mesaj frumos, însemnătate, la un preț rezonabil şi care le vor aminti tuturor celor prezenţi de clipele frumoase petrecute alături de voi.


Idei de mărturii

  • Lumânărele - cui nu îi plac lumânările? Mai ales lumânările parfumate care emană un miros plăcut de vanilie, trandafiri, mosc, portocale sau scorțișoară sunt un detaliu elegant de adăugat nunții tale.
  • Selecție de fructe învelite în ciocolată - dacă nu vreți să vă depărtați prea mult de tradiție puteți merge spre ceva mai gurmand. Cel mai bine merg căpșunile, cireșele amare sau fructele exotice. Ambalate într-o cutie elegantă cu inițialele voastre și data nunții, va avea un efect pe măsură.
  • Magneți - dacă tot vei avea o ședintă foto în ziua nunții, poți transforma această oportunitate pentru a oferi invitaților un cadou pe care sigur îl vor păstra pentru mult timp. Poți opta pentru tehnici speciale care să transpună fotografiile pe hârtie magnetică, gata de pus pe frigider. :)
  • Marturii muzicale - altă idee ar putea fi să le oferi invitaților coloana sonoră a nunții voastre sau un CD pe care ai strâns cele mai romantice piese ale tuturor timpurilor.
  • Rame foto - poţi opta pentru rame de mici dimensiuni, din lemn, metal sau plastic, în culori diverse, cu sclipici sau modele speciale, în funcţie de tema evenimentului. În plus, acestea sunt un obiect de decor apreciat de majoritatea persoanelor, astfel îşi vor găsi cu siguranţă locul în casele invitaţilor tăi.

Alegerea mărturiilor pentru nuntă nu trebuie să îţi dea prea mari bătăi de cap. Alege obiecte cu un design special, frumos, dar care au şi o utilitate pentru oaspeţi, fie ea chiar şi decorativă. Iar după ce ai găsit mărturiile potrivite, aruncă o privire peste ofertele propuse de Metropolitan Club&Events și alege cea mai potrivită locație pentru nunta ta.

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul