Nunțile în timpul iernii: avantaje și dezavantaje

Nunțile în timpul iernii: avantaje și dezavantaje

În timp ce toamna este cel mai popular sezon de nunți, nunțile de iarnă ajung din ce în ce mai sus în topul preferințelor cuplurilor. Nunțile de iarnă nu sunt chiar prima alegere a majorității oamenilor – există un motiv pentru care vara este numită sezonul nunților și asta pentru că majoritatea nunților au loc în lunile calde de vară. Puțini miri aleg iarna pentru a celebra ziua nunții. Iar asta pentru că nu știu cum să folosească toate aspectele pozitive pe care le are acest anotimp în favoarea lor.

Iarna este anotimpul poveștilor, numai bun pentru a transforma nunta într-o sărbătoare memorabilă. Numai când ne gândim la fulgii albi care se aștern pretutindeni, pregătind astfel decorul de vis, zâmbetele ne invadează și ne trimit către o lume de basm. Totuși, nu ar trebuie să ne entuziasmăm peste măsură și să nu luăm în calcul dezavantajele care pot apărea odată cu organizarea unei nunți în sezonul rece.

Echipa de consultanți de la Metropolitan Club&Events au pregătit o listă cu principalele avantaje și dezavantaje pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când vine vorba de organizarea unui eveniment iarna.

O nuntă pe timp de iarnă va fi una memorabilă

Iarna aduce cu ea posibilitatea zăpezii care adaugă o frumusețe fantastică, festivă oricărui eveniment. Nunțile de iarnă pot fi mai pline de farmec decât o nuntă de vară. Puteți folosi culori bogate cum ar fi auriu, negru, roșu și violet care să iasă în evidență în albul imaculat al iernii.

Întreaga nunta, de la ceremonie până la petrecere garantează o impresie frumoasă asupra tuturor invitaților voștri, în principal datorită faptului că este diferită de toate nunțile organizate primăvară sau vara care au devenit “mult prea obișnuite”.

Cu toate acestea, ar fi indicat să vă luați măsuri de precauție pentru a nu transforma această amintirea într-una mai puțin plăcută… De la planuri de rezervă în cazul unei vremi nefavorabile și până la pături extra pentru ședințele foto, toate acestea vă pot ajuta să duceți nunta la capăt fără peripeții.


Ceva pe care să-l aștepți cu entuziasm

Sezonul rece vine la pachet cu zile mai scurte, vreme răcoroasă și mult mai puține evenimente sociale. Iarna este atunci când oamenii sunt blocați în case, iar plictiseala și rutina se pot instala cu ușurință.

Pentru că cele mai multe nunți tind să fie în lunile mai calde, nunțile de iarnă nu sunt la fel de populare. Dar dacă optați pentru o nuntă de iarnă oferiți tuturor invitaților ceva pe care să îl aștepte cu nerăbdare și de care să vă entuziasmați cu toții. Și va ieși în evidență chiar și dintre toate nunțile de vară la care vor fi fost invitații tăi.

Mai mult, gândiți-vă la cât de apetisant va fi meniul de nuntă pe care nu îl poți servi pe timp de vară. Aperitive consistente, supe cremoase și felurile de principale aburinde, ciocolata caldă sau vinul fiert cu măr și portocale - toate acestea vor face deliciul invitaților tăi.

De ce să organizezi nunțile de iarnă, avantaje și dezavantaje

O nuntă intimă

Poate unul dintre cele mai mari avantaje ale unei nunți organizate în sezonul rece este acela că nu trebuie să te complici cu o listă extrem de lungă de invitați. Pe lângă faptul că vei salva o mare parte din buget, vei avea ocazia să te bucuri de momentele speciale alături de oamenii cei mai dragi ție.

Dar pe cât de frumos ar suna, pe atât poate deveni de riscant. Atunci când vă decideți asupra unei liste restrânse de invitați, mereu există posibilitatea ca o parte dintre ei să nu poată să vă fie alături. Pentru a vă asigura că nunta va putea avea loc fără peripeții și stres, adăugați un număr de invitați extra. Astfel, veți fi siguri că, în final, veți avea numărul de invitați planifica.


Zăpada

Iarna poate fi cel mai frumos anotimp. Imaginați-vă să vă căsătoriți într-o zi superbă când puteți vedea zăpada căzând afară. Cu vremea potrivită, iarna vă poate oferi niște fotografii uluitoare pe care să le păstrați pentru totdeauna. Pe lângă un album de nuntă uimitor, decorul unui salon de evenimente devine mult mai fermecător atunci când preia din spiritul sărbătorilor de iarnă și peste tot sunt crenguțe de pin sau de brad care împrăștie un miros minunat.

Pe cât poate fi de frumoasă o zi de iarnă, pe atât de imprevizibilă. Natura a fost, este și va fi un element pe care nimeni nu îl poate stăpâni. Cum se întâmplă cu nunțile din oricare alt anotimp, deși vă puteți aștepta la o zi senină, liniștită și luminoasă, fiți întotdeauna pregătiți pentru un cer mohorât, ceață și poate chiar o furtună de zăpadă.

Nu uita că Metropolitan Club&Events îți stau mereu la dispoziție cu servicii profesioniste cu care vei putea impresiona. Contactează-ne pentru a putea discuta mai multe despre evenimentul tău!

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul