Cum să organizezi petrecerea de majorat

4 lucruri de care să ții cont când organizezi un majorat

Majoratul reprezintă cel mai emoționant moment din viața ta, un moment care face trecerea de la copil la adult. Deși majoratul poate însemna ceva serios, ei bine, de majorat trebuie să te distrezi și să te simți bine în compania celor dragi. Ce poate fi mai frumos pentru o astfel de bucurie?

Iar pentru ca petrecerea de majorat să fie un succes, iată câteva lucruri de evitat și câteva sfaturi utile.


Locația

Salonul ideal pentru o aniversare este cel care poate fi decorat cu mai multe tipuri de aranjamente, în mai multe culori și stiluri. Noi, la Metropolitan Club&Events avem pregătite pentru tine patru saloane de evenimente, pe care le poți alege în funcție de preferințe, dar și de caracteristicile evenimentului tău!

Fie că preferi stilul clasic, fie stilul modern, saloanele noastre sunt special concepute și accesorizate pentru a se putea ridica la nivelul așteptărilor oaspeților noștri.

Salonul Manhattan este perfect pentru o petrecere cu prietenii tăi cei mai apropiați. Inspirat de orașul care nu doarme niciodată, acest salon este cel mai intim dintre cele patru saloane ale noastre. Iar dacă îți dorești ca majoratul tău să fie un eveniment de amploare, dar într-o notă elegantă, salonul Adelaide te introduce într-o atmosferă romantică, cu note arhitecturale distinse și candelabre feerice, care dau o strălucire aparte spațiului.


Invitați și invitații

Probabil îți vei dori ca invitații care îți cântă la mulți ani și care te aruncă de 18 ori în aer la miezul nopții să fie acele persoane dragi ție. Nu îi invita pe aceia care ştii că obișnuiesc să întreacă limitele consumului de alcool și riscă să îți strice petrecerea.

În ceea ce privește invitațiile, simplitatea este întotdeauna câștigătoare și este fără îndoială o dovadă de eleganță. Iar dacă nu îți dorești ca evenimentul să se transforme în ceva prea serios, poți adăuga oricând un text amuzant, creativ și original.


Meniul de majorat

În ceea ce privește alegerea meniului, recomandarea noastră este să mergi pe variante simple, dar gustoase. Fie că este vorba de un meniu tip bufet, fie de varianta sitting/ meniu individual, la Metropolitan Club&Events te vei bucura de cele mai gustoase preparate culinare. De la planificare la design, organizare și execuție nu vom rata niciun detaliu. Experiența noastră în mii de evenimente găzduite ne permite să te ajutăm cu sfaturi în alegerea celui mai potrivit meniu pentru evenimentul tău.

Alege puţină băutură alcoolică şi nu foarte tare şi mai multe sucuri naturale, apă minerală sau plată. Nu aşeza toată băutura de la început pe masă pentru că s-ar putea ca acest lucru să strice petrecerea de la început.

Sfat: Chiar dacă este vârsta majoratului, nu ignora importanța unui candy bar! Indiferent de vârsta participanților, deserturile vor fi mereu apreciate.


Entertainment

La o petrecere de majorat vor participa, bineînțeles, mulți tineri. Și ce îi binedispune pe tineri mai mult decât un playlist pe placul lor? În ceea ce privește muzica de la petrecerea ta, ai mai multe opțiuni din care poți alege. Pe de o parte, poți apela la serviciile unui DJ care să mixeze genurile tale muzicale preferate. Pe de altă parte, poți face tu un playlist și să te ocupi personal de întreținerea atmosferei. Sau poți aborda stilul freestyle și să le oferi invitaților tăi ocazia să contribuie cu melodiile lor preferate.

De asemenea, jocurile de petrecere vor face deliciul tuturor. Karaoke, dans, concursuri de limbo și alte idei de activități amuzante care se pot juca în grupuri mai vor face din petrecerea ta una de care toată lumea își va aminti cu plăcere.

Avem locația, meniul, muzica și distracția. Nu mai rămâne decât să începi pregătirile pentru petrecere. Dar dacă mai ai nevoie de ajutor, te așteptăm și la o vizită la salonul de evenimente Metropolitan Club & Events, la adresa Șoseaua Pipera, Nr. 48, Sector 2, București.

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul