Salonul Manhattan Salonul Manhattan Salonul Manhattan Salonul Manhattan Salonul Manhattan Salonul Manhattan Salonul Manhattan Salonul Manhattan

Salonul Manhattan

Salonul Manhattan e cel mai intim dintre cele patru saloane ale noastre. Adună-i pe cei apropiati la nunta ta de vis, sau botezul copilului tău.

Inspirat de orașul care nu doarme niciodată, salonul Manhattan e perfect pentru petreceri cu prietenii tăi (fie că e cea de burlac, de anul nou sau doar pentru că e marți), pentru mici conferințe în care testezi un nou produs, acele meeting-uri cu toată compania ta, sau proiecții de film sau sport, sau chiar și cursuri de balet hip-hop!


Detalii salon:

Îndeajuns pentru rutina ta de dans! Adu-ți pantofii de step.
280 mp
Îți poți invita toți prietenii (deși... poate nu toți cei de pe Facebook).
130
De moduri în care putem customiza sala împreună
1000x

Meniuri

Fie că este vorba de un meniu de nuntă sau botez, fie de un meniu sofisticat pentru evenimente corporate sau de un meniu personalizat, la Metropolitan Club&Events te vei bucura de cele mai gustoase preparate culinare. Îți propunem să le savurezi acompaniate de băuturi fine și vinuri alese.

De la planificare la design, organizare și execuție nu vom rata niciun detaliu. Experiența noastră în mii de evenimente găzduite ne permite să te ajutăm cu sfaturi în alegerea celui mai potrivit meniu pentru evenimentul tău.

Contacteaza-ne pentru detalii
Meniuri Meniuri
Meniuri Meniuri

OFERTE SPECIALE

Puteti alege o oferta speciala in functie de dorintele dumnevoastra