Salonul Manhattan Salonul Manhattan Salonul Manhattan Salonul Manhattan Salonul Manhattan

Salonul Manhattan

Salonul Manhattan este cel mai intim dintre cele patru saloane ale noastre. Adună-i pe cei apropiati la nunta ta de vis, sau botezul copilului tău.

Inspirat de orașul care nu doarme niciodată, salonul Manhattan este perfect pentru petreceri cu prietenii tăi (fie că e cea de burlac, de anul nou sau doar pentru că e marți), pentru mici conferințe în care testezi un nou produs, acele meeting-uri cu toată compania ta, sau proiecții de film sau sport, sau chiar și cursuri de balet hip-hop!


Detalii salon:

Îndeajuns pentru rutina ta de dans! Adu-ți pantofii de step.
280 mp
Îți poți invita toți prietenii (deși... poate nu toți cei de pe Facebook).
130
De moduri în care putem customiza sala împreună
1000x

GALERIE FOTO


Meniuri

Fie că este vorba de un meniu de nuntă sau botez, fie de un meniu sofisticat pentru evenimente corporate sau de un meniu personalizat, la Metropolitan Club&Events te vei bucura de cele mai gustoase preparate culinare. Îți propunem să le savurezi acompaniate de băuturi fine și vinuri alese.

De la planificare la design, organizare și execuție nu vom rata niciun detaliu. Experiența noastră în mii de evenimente găzduite ne permite să te ajutăm cu sfaturi în alegerea celui mai potrivit meniu pentru evenimentul tău.

Contacteaza-ne pentru detalii

Alte Saloane

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul