Salonul Richmond Salonul Richmond Salonul Richmond Salonul Richmond Salonul Richmond Salonul Richmond Salonul Richmond Salonul Richmond

Salonul Richmond

In cel mai frumos si unic mod, invitatii erau fascinati de fiecare detaliu ales cu stil. Motivele decorului, care alimentau placut atmosfera, batistele atent impaturite din buzunarele costumelor, care faceau diferenta…totul era desavarsit, de la cele mai mici detalii.

Intr-o atmosfera festiv – eleganta, cu linii arhitecturale somptuoase, sala poate lua forma unui salon de nunta sau a unui eveniment corporate mai amplu. Te invitam sa-i descoperi eleganta si sa petreci cu stil!


Detalii salon:

Îndeajuns pentru rutina ta de dans! Adu-ți pantofii de step.
560 mp
Îți poți invita toți prietenii (deși... poate nu toți cei de pe Facebook).
250
De moduri în care putem customiza sala împreună
1000x

Meniuri

Fie că este vorba de un meniu de nuntă sau botez, fie de un meniu sofisticat pentru evenimente corporate sau de un meniu personalizat, la Metropolitan Club&Events te vei bucura de cele mai gustoase preparate culinare. Îți propunem să le savurezi acompaniate de băuturi fine și vinuri alese.

De la planificare la design, organizare și execuție nu vom rata niciun detaliu. Experiența noastră în mii de evenimente găzduite ne permite să te ajutăm cu sfaturi în alegerea celui mai potrivit meniu pentru evenimentul tău.

Contacteaza-ne pentru detalii
Meniuri Meniuri
Meniuri Meniuri

OFERTE SPECIALE

Puteti alege o oferta speciala in functie de dorintele dumnevoastra