Sfaturi pentru a alege cele mai potrivite invitații de nuntă

Sfaturi pentru a alege cele mai potrivite invitații de nuntă

Felicitări! Acum că ai trecut cu bine peste tot procesul de organizare a nunții, ai ales locația de eveniment, ai găsit rochia perfectă și ai stabilit lista finală de invitați, este momentul să te gândești la detaliile ceva mai subtile ale nunții, dar la fel de importante ca toate celalte: invitațiile de nuntă.

Știm că îți dorești ca evenimentul tău să fie cât mai unic și organizat până în cele mai mici detalii, așa cum ai visat întotdeauna. Iar invitațiile de nuntă nu trebuie să facă excepție deoarece constituie un detaliu important, care oferă o mică introducere în atmosfera specială care va avea loc în ziua cea mare.

Pentru cei ce nu au niciun gând despre modul în care aceste invitații de nuntă pot fi personalizate, specialiștii Metropolitan Club&Events au făcut o documentare minuțioasă despre ultimele tendințe ale anului 2022 în materie de nunți, dar mai ales pentru invitațiile de nuntă.

1. Cromatica

Un eveniment modern, elegant cu o paletă monocromatică va fi o alegere neașteptată, dar și specială. Tonurile simple dispuse în mod creativ pe modelele de invitații de nuntă alese de tine vor introduce invitații în atmosfera elegantă și de bun gust care îi va aștepta în momentul în care vor participa la fericitul eveniment.

Desigur, înainte de a-ți comanda invitațiile de nuntă, ar fi bine să știi ce tip de nuntă dorești să organizezi: clasică și elegantă, casual și relaxată sau glam și modernă? Nu uita faptul că și locația evenimentului, ora la care se va desfășura acesta, dar și stilul invitației indică formalitatea nunții tale.

O nuanță foarte populară care se va regăsi pe modelele de invitații de nuntă ale anului 2022 este verde oliv. Dacă îți dorești ca evenimentul tău să fie unul surprinzător și să aducă în atenția invitaților tăi ceva neașteptat, atunci poți opta pentru culori vibrante. Movul, albastrul sau portocaliul lasă loc pentru foarte multă imaginație și creativitate, oferind posibilitatea de a crea un decor uluitor. Poți alege o nuanță de classic blue pentru invitațiile de nuntă sau chiar pentru florile din buchet.


2. Stil

Invitația de nuntă este primul mesaj pe care oamenii îl vor afla despre nunta ta, de aceea stilul și tematica nunții ar trebui să se regăsească inclusiv în aceste invitații. Cum accente din tematica nunții se vor regăsii în fiecare element, de la rochia de mireasă, până la decorațiuni și invitații de nuntă, iată care sunt cele mai populare alegeri care se pliază perfect oriunde:


3. Design

În ceea ce privește forma și dimensiunea unei invitații de nuntă, vrianta clasică este forma dreptunghiulară. Cuplurile care își doresc să iașă puțin din tipare, aleg fomatele ovale sau pătrate, dar alegerea va fi mereu în strânsă legătură cu cât de practic vă doriți să fie procesul de trimitere a invitațiilor.

Dacă doriți să livrați invitațiile într-un plic sau chiar o cutie, forma și dimensiunea inițială trebuie să fie în concordanță cu acestea. Există și tipuri de invitații care se pot livra fără plic sau cutie. Acestea sunt înlocuite de obicei de un wrap sau de o panglică, ceea ce oferă un aspect interesant și reduce semnificativ din costuri.

Asigură-te că îți iei tot timpul de care ai nevoie pentru a face alegerea corectă. Dacă ai nevoie de consultanță pentru a organiza evenimentul la care visezi nu ezita să ne contactezi!

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul