Mituri despre organizarea nunților

Mituri despre organizarea nunților

Dacă ai început deja procesul de planificare al nunții sau urmează să îl începi în viitorul apropiat, sigur știi că există o mulțime de presiuni asupra cuplului pentru ca standardele evenimentului să îndeplinească așteptările oaspeților lor. În plus față de energia, timpul și banii care sunt implicați în tot procesul de pregătire, există și alte detalii care pot aduce la îngrijorare. Cum ar fi existența multor mituri care îi pot descuraja pe miri să-și ducă la bun sfârșit nunta de vis.

Știm că probabil ai visat încă din copilărie la momentul în care vei fi mireasă și nu este de mirare că îți dorești ca fiecare detaliu să fie perfect. Oricare ar fi rădăcina acestor mituri, fie că se bazează pe tradițiile familiei, fie pe credințele culturale, ele trebuie dezmințite pentru a te asigura că totul merge exact așa cum ți-ai imaginat!

Ți-am pregătit o listă cu cele mai comune 5 mituri care afectează planificarea nunții, ca să nu îți mai stea în cale în acest proces de planificare:


Rochia de mireasă trebuie să fie albă

Deși purtarea unei rochii albe este tradițională, nu există absolut niciun motiv pentru care trebuie să te conformezi. Din ce în ce mai mulți designeri au propus diferite forme și nuanțe ale rochiilor de mireasă, deoarece există din ce în ce mai multe viitoare mirese care își doresc să organizeze o nuntă repezentativă pentru personalitatea lor. Fie că îți dorești o rochie de mireasă albă, fie că dorești una colorată, important este să te simți încrezătoare și fericită atunci când o porți.

2022 este despre noi interpretări ale clasicilor și alternative fresh ale albului tradițional și inspirații din decenii trecute. Există o paletă foarte largă de nuanțe de alb: alb-rece (cu reflexii albastru sau gri), alb natural (o nuanță mai caldă de alb), crem\bej, ivory (culoarea fildeșului), șampanie, alb-rosé (cu o tentă de roz pal, plămâniu) și așa mai departe. Dă frâu liber imaginației!


Organizarea nunții este doar responsabilitatea miresei

Percepția că mirele nu trebuie să se implice activ în planificarea nunții este total neadevărată! Este vital să vă planificați nunta împreună, chiar dacă el nu cunoaște diferența dintre nuanțele bej și crem. Roagă-l pe viitorul tău soț să se ocupe de aspecte organizatorice precum găsirea formației sau a furnizorilor de catering. Ziua nunții tale este una dintre cele mai importante zile din viața ta, dar la fel este și pentru viitorul tău soț. Discutați împreună preferințele fiecăruia și încercați să ajungeți la un numitor comun, astfel încât să simțiți amândoi că faceți parte din aceeași poveste.

Dacă îți dă de înțeles că nu are nicio preferință în ceea ce privește organizarea nunții, încearcă să îl incluzi în alegerea meniului, designul invitațiilor și a mărturiilor, găsirea salonului de nuntă etc. și sigur vei descoperi că are anumite preferințe de care, cel mai probabil, nici el nu era conștient. Lucrați împreună la organizarea nunții voastre și delegați anumite sarcini dacă este necesar, pentru că ziua cea mare trebuie să fie o reflectare a personalităților voastre. Alegeți ceea ce vă face să vă simți cel mai bine împreună!


Dacă ai participat la o nuntă, trebuie să inviți cuplul și la nunta ta

Știm că este o regulă nescrisă care se practică în unele părți ale țării, dar nu este o regulă general-valabilă. În unul dintre cele mai importante evenimente din viața viastră, trebuie să aveți lângă voi persoanele cu care vă simțiți cel mai bine și care vor să împărtășească cu voi emoțiile nunții. Organizează-ți lista de invitați împreună cu partenerul și includeți doar persoanele cu care vreți să vă faceți amintiri.

Dacă vrei o nuntă mai restrânsă, alege doar persoanele cele mai apropiate. Pentru asta, Metropolitan îți pune la dispoziție saloane de nunți conform nevoilor tale. Salonul Manhattan, este cel mai intim dintre cele patru saloane, perfect pentru o nuntă doar alături de cei dragi sau petreceri restrânse cu prietenii tăi. Sau, dacă îți dorești o nuntă de amploare, la care să înviți toți cunoscuții, salonul Richmond sau Portofino sunt special organizate astfel încât toți invitații să fie în largul lor, iar ringul de dans să fie îndeajuns pentru toți petrecăreții.


Trebuie să cumperi rochiile pentru domnișoarele de onoare

Dacă îți dorești neapărat ca toate rochiile domnișoarelor de onoare să aibă același model, atunci probabil ar trebui să le cumperi tu. În cazul în care nu te deranjează dacă rochiile domnișoarelor de onoare nu au aceeași culoare sau același croi, poți opta pentru achiziția unor brățări realizate din flori naturale sau al unui accesoriu care să le distingă de restul invitaților.

Odată ce ai ales tematica evenimentului, este foarte ușor să alegi accesorii potrivite asftel încât fiecare invitat să simtă că face parte din povestea ta.

Așadar, cu cât îți faci mai puține griji despre aceste mituri, cu atât te vei bucura mai mult de planificarea nunții. Organizează-ți din timp o agendă cu pașii pe care îi vei avea de parcurs pentru realizarea unei nunți după cum visați tu și viitorul tău soț și începe pregătirile din timp pentru a evita stresul și epuizarea. Metropolitan Club & Events îți stă la dispoziție cu oferte organizare nuntă last minute și oferte meniu nuntă.

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events


Nunta, Botez, Evenimente corporate, Evenimente speciale, suntem pregatiti pentru toate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Locatie evenimenteAlege salonul
Decoratiuni nuntaAlege decoratiunile
Meniu nuntaAlege meniul