logo restaurant bucuresti metropolitan

Metropolitan

Evenimente Corporate la Restaurantul Metropolitan

Evenimente Corporate – La Restaurantul Metropolitan, Bucuresti, Pipera, transformăm fiecare eveniment corporate într-o experiență memorabilă. Fie că planificați o întâlnire de afaceri, un seminar, o conferință sau o petrecere de sărbători, locația noastră elegantă și rafinată este locul perfect pentru a impresiona și a inspira.

Metropolitan by Monarh

Lista beneficiilor pe care le ai alegand aceasta locatie

Descoperiți locația noastră exclusivă unde se pot organiza evenimente corporate, situată în inima Bucureștiului. Cu un decor elegant și modern, suntem destinația ideală pentru a găzdui diverse evenimente de afaceri, de la seminarii și conferințe până la petreceri de firmă și întâlniri.

 

Beneficii:

  • Bucătărie Proprie: Cu o bucătărie profesională dotată cu echipamente de ultimă generație, suntem pregătiți să satisfacem cele mai exigente gusturi culinare ale oaspeților dumneavoastră. Echipa noastră de bucătari talentați poate crea meniuri personalizate pentru a se potrivi perfect preferințelor culinare.

 

  • 4 Saloane: Oferim 4 saloane cu design unic, modern si elegant, spatioase si cu o acustica foarte buna, astfel incat tu sa iti poti concentra energia pe evenimentul tau

 

  • Ambianță Elegantă: Decorul nostru rafinat creează o atmosferă specială pentru orice tip de eveniment, impresionând cu siguranță toți invitații.

 

  • Experiență Culinară Excepțională: Meniul este conceput pentru a oferi invitaților o experiență culinară de neuitat, cu preparate sofisticate și atent selecționate.

 

  • Personalizare Meniu: Oferta poate fi personalizată conform preferințelor clientului, oferind flexibilitate și adaptabilitate pentru diverse gusturi și cerințe.

Metropolitan by Monarh

Locatii Disponibile

Sala de evenimente modernă, salon manhattan, iluminată artistic cu lumini violet cu decor elegant și oameni la mese.

Salon Manhattan

Restaurant Metropolitan By Monarh

Capacitate: 80 – 130 de persoane

Salon Richmond

Restaurant Metropolitan By Monarh

Capacitate: 120 – 250 de persoane

Sala de evenimente elegantă cu iluminare caldă, decorată cu aranjamente florale înalte și mese rotunde aranjate pentru o petrecere.

Salon Adelaide

Restaurant Metropolitan By Monarh

Capacitate: 90 – 150 de persoane

Sala de evenimente Metropolitan decorată elegant, cu mese rotunde aranjate festiv și scaune acoperite cu huse albe, iluminată cu nuanțe de alb și albastru.

Salon Portofino

Restaurant Metropolitan By Monarh

Capacitate: 130 – 300 de persoane

Salon Gold

Restaurant Monarh

Capacitate: 50 – 150 de persoane

Salon Green

Restaurant Monarh

Capacitate: 70 – 200 de persoane

Metropolitan by Monarh

Contacteaza-ma pentru a beneficia de oferta

Lucian Chiru

Business Development Manager