logo restaurant bucuresti metropolitan

Metropolitan

Locatie Nunta Bucuresti

Locatie Nunta Bucuresti – Bine ai venit la Metropolitan, locul perfect pentru nunta ta de vis! Oferim un cadru elegant, mâncare delicioasă și servicii impecabile pentru a face ziua ta specială cu adevărat memorabilă.

Despre redare videouri lumini arhitecturale sala nunta adelaide
logo restaurant bucuresti metropolitan

Restaurant Metropolitan By Monarh

Telefon: 0726141516

Mail: contact@metropolitan-events.ro

Locatie: Șoseaua Pipera 48, București

Meniuri

Meniuri Locatie Nunta Bucuresti

Meniu Clasic

Meniu Elegance

Meniu Deluxe

Beneficii

Beneficii de peste 3400€ doar pentru cei care programeaza vizionare acum si devin clienti ulterior

OGLINDA MAGICA IN VALOARE DE 550 EURO

BAR DE LIMONADA IN VALOARE DE 200 EURO

FUMUL GREU IN VALOARE DE 170 EURO

SHOOT BAR IN VALOARE DE 400 EURO

-10%+album foto+macara video+4K (achizitie pachet PRO) serviciile Casa Anke - 550 euro

LUMINI DJ IN VALOARE DE 300 EURO

CANDY BAR IN VALOARE DE 680 EURO

INVITATII NUNTA IN VALOARE DE 100 EURO

WEBSITE NUNTA IN VALOARE DE 100 EURO

Valabil doar pentru restaurantele: Monarh (Calea Plevnei 46-48) si Metropolitan (Șoseaua Pipera 48)

Beneficiile expira in Curand

*si nu pierde beneficiile 

Contact

Programeaza o vizionare si convinge-te singur!

Metropolitan by Monarh

Ballroom nunta București locatie Pipera

4 saloane disponibile – restaurant nunta bucuresti

Salonul Manhattan

Salonul Manhattan, un restaurant renumit din București dedicat nuntilor, este cel mai intim dintre cele patru saloane ale noastre, având o suprafață de 280 de metri pătrați și o capacitate de 80-130 de persoane…

Salonul Richmond​

Restaurantul de Evenimente Richmond, amplasat în incinta Metropolitan, în zona de nord a Bucureștiului, oferă o suprafață generoasă de 560 de metri pătrați și poate găzdui între 120 și 250 de persoane.

Salonul Adelaide

Salonul Adelaide Ballroom are o suprafata generoasa de 300 metri patrati si o capacitate de 90 – 150 de persoane, dedicat nuntilor si ceremoniilor de nunta avand o atmosfera cu totul unica.

Salonul Portofino​

Acest salon, local pentru nunți, este decorat într-o manieră chic și elegantă, având o suprafață de 600 metri pătrați și o capacitate de 130 – 300 de persoane…

Metropolitan by Monarh

TESTIMONIALE Verificate

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente de neuitat într-unul din saloanele Metropolitan Club & Events și să beneficieze de experiența noastră. Pregătim tot timpul pentru clienții noștri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe lângă un preț atractiv, gândim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavară, etc…

Elena Stoica
Elena Stoica
2024-07-03
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Am avut sâmbăta trecută pe 29 iunie 2024 un eveniment și am rugat atunci mirii să vă felicite personal. Nu știu dacă au reușit să vă felicite dar dacă nu au făcut o ei o fac eu astăzi. Aveți un personal foarte profesionist,amabil și foarte atent dacă ar exista nota 100 eu v aș acorda o cu drag. De asemenea nota 100 și pentru mâncare și pentru modul cum arată restaurantul. A fost o nuntă ca în povești. Vă mulțumim mult că existați.
Somoiog Andreea
Somoiog Andreea
2024-06-30
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Am avut nunta aici, recomand cu cel mai mare drag, absolut toți invitatii au complimentat mâncarea, tot personalul a fost atent, iar colaborarea cu cei de aici a fost minunata, ne-au oferit tot suportul! ❤️
Boitan Andrei (Kojirro)
Boitan Andrei (Kojirro)
2024-06-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Am avut nunta de 60 de persoane in aceasta locatie. Salon extrem de bine organizat, personal foarte profesionist si respectuos. Apreciez enorm atentia oferita de personal fata de invitati. Am avut o persoana cu alergie la sare si au pregatit un meniu special pentru aceasta. Recomand cu incredere!!
Raluca Busila
Raluca Busila
2024-06-18
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Am avut evenimentul pe 08.06.2024 totul peste asteptari, Multumesc Liviu pt tot, nu am cuvinte sa iti multumesc, Danut seful de sala din ziua evenimentului la fel ca si Liviu, nu am cuvinte sa va multumesc pt tot ce ati facut pentru noi. Sunteti o echipa minunata 10+. Bravoooo dragilor sunteti minunati.
Alexandru Timofte
Alexandru Timofte
2024-06-17
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Am fost la un eveniment acolo pe data de 8 iunie iar tot ce pot spune despre acea echipă este felicitări! Preparatele au fost de nota 10 iar servirea ireproșabilă. La un moment dat am avut o mică sesizare iar șeful de sală dl.Vasile a fost extraordinar de prompt și a rezolvat problema. Dacă vom organiza vreodată vreun eveniment aici va fi. Recomand tuturor această locație!

Locatie Nunta Bucuresti

Poți alege din cele 6 saloane dedicate care au designuri diferite

Nu trebuie să-ți faci griji că salonul nu va corespunde așteptărilor tale; dintre cele 6 săli special concepute pentru nunți, cu siguranță vei găsi opțiunea ideală pentru evenimentul tău deosebit.

Transparență și bună comunicare pe întreaga colaborare

Suntem mereu alături de tine în felul în care îți dorești: oferindu-ți transparență și comunicare rapidă și clară ori de câte ori ai nevoie de ajutor sau de o simplă informație.

Saloanele beneficiază de bucătării proprii

Nu trebuie să-ți faci griji că mâncarea ar putea să-și schimbe gustul sau aspectul în timpul transportului. Echipa noastră de bucătari se va asigura că vei primi o farfurie perfectă, exact așa cum ți-ai dorit, pentru a te bucura pe deplin de fiecare gustare.

Lucrăm cu bucătari renumiți

Ai certitudinea că meniul tău va fi personalizat în mod exact pe placul tău, datorită talentului bucătarilor noștri de top din bucătăria Metropolitan din București.

Saloanele sunt echipate cu lumini și decorațiuni care valorifică spațiile

Fii protagonistul propriului tău eveniment la Metropolitan, într-o atmosferă deosebită. Luminile profesionale, plasate strategic, creează intimitate pentru oaspeți și atrag atenția asupra ringului de dans.

Fum Greu In Valoare de 170€ – Magie pentru Valsul Mirilor

Bucurați-vă de un moment cu adevărat feeric la primul vostru dans ca soț și soție cu efectul de fum greu, inclus în prețul meniului nostru de nuntă, în valoare de 170€. La restaurantul de nunți Metropolitan, transformăm visurile în realitate, învăluind ringul de dans într-un nor de magie care adaugă o notă spectaculoasă și unică evenimentului vostru special.

Schela cu Jocuri de Lumini Ambientale Inclusă in valoare de 300€

Adăugați o notă de eleganță și strălucire nunții voastre cu schela noastră cu jocuri de lumini ambientale, inclusă în prețul meniului și evaluată la 300€. La restaurantul de nunți Metropolitan, creăm o atmosferă de vis printr-un spectacol vizual impresionant care transformă sala de evenimente într-un tărâm de poveste. 

Pachet PRO Casa Anke – Reducere 10%, Album Foto, Macara Video și Filmare 4K (Valoare: 550€)

Profitați de pachetul nostru PRO, oferit în colaborare cu Casa Anke, și bucurați-vă de o reducere de 10%, un album foto elegant, macara video și filmare în rezoluție 4K (achizitie pachet PRO), toate incluse în prețul meniului, pentru o valoare totală de 550€. La restaurantul de nunți Metropolitan, asigurăm o experiență de neuitat, capturând cele mai frumoase momente ale nunții voastre cu echipamente de ultimă generație. Albumul foto va păstra amintirile dragi, în timp ce filmarea 4K și macara video vor oferi o perspectivă cinematografică unică, imortalizând fiecare detaliu al evenimentului vostru special.

Oglinda Magică în Valoare de 550 Euro, Inclusă în Experiența Ta de Nunta la Restaurantul Metropolitan

În cadrul experienței tale la Restaurantul Metropolitan pentru nunta, beneficiezi de o oglindă magică în valoare de 550 euro, integrată în prețul meniului. Această piesă elegantă nu doar îmbogățește estetica evenimentului tău special, dar devine și o adiție practică pentru a captura cele mai deosebite momente.

Bar de Limonadă în Valoare de 200 Euro, Inclus în Meniul Tău de Nunta la Restaurantul Metropolitan

La Restaurantul Metropolitan, adăugăm un plus de prospețime evenimentului tău de nunta prin includerea unui bar de limonadă în valoare de 200 euro în prețul meniului. Acest bar nu doar că aduce o notă vibrantă și răcoritoare, dar este și un punct de atracție pentru invitați, oferind o selecție variată de limonade și băuturi non-alcoolice. Astfel, poți sărbători într-un mod fresh și memorabil, cu fiecare înghițitură bucurându-te de gustul și experiența oferite de Restaurantul Metropolitan.

Shoot Bar în Valoare de 400 Euro, Inclus în Meniul Tău de Nunta la Restaurantul Metropolitan

La Restaurantul Metropolitan, ne dorim să aducem un plus de distracție și răsfăț la nunta ta prin includerea unui shoot bar în valoare de 400 euro în prețul meniului. Acest bar va oferi invitaților tăi o selecție variată de shot-uri și băuturi speciale, pentru a sărbători într-un mod unic și vibrant.

Candy Bar în Valoare de 680 Euro, Inclus în Meniul Tău la Restaurantul Metropolitan

La Restaurantul Metropolitan, ne bucurăm să îți oferim un Candy Bar în valoare de 680 euro, inclus în meniul pentru nunta. Acesta va fi un punct central al evenimentului tău, oferind o varietate bogată de dulciuri și delicii pentru toți invitații. De la bomboane și prăjituri până la torturi și alte rafinamente dulci, vei experimenta o experiență culinară plină de savoare și bucurie. 

Website și Invitații de Nunta în Valoare de 200 Euro, Incluse în Meniul Tău la Restaurantul Metropolitan

La Restaurantul Metropolitan, punem la dispoziția ta un pachet special care include un website personalizat pentru nunta ta și invitații elegante, în valoare totala de 200 euro. Acest beneficiu adaugă o notă modernă și profesională organizării evenimentului tău, facilitând comunicarea detaliilor și creând o impresie memorabilă încă de la început.