logo restaurant bucuresti metropolitan

Metropolitan

Beneficiu Nunta - Website Nunta

La Restaurantul Metropolitan, oferim un serviciu exclusiv de creare a unui website gratuit pentru evenimentul dvs., facilitând confirmarea participării invitaților printr-un formular online simplu și elegant.
Despre redare videouri lumini arhitecturale sala nunta adelaide

WEBSITE NUNTA IN VALOARE DE 100 EURO

La Restaurantul Metropolitan, dorim să vă oferim o experiență completă și convenabilă pentru organizarea evenimentului dvs. special. Prin serviciul nostru exclusiv de Website, vă oferim posibilitatea de a crea o platformă online dedicată, unde invitații dvs. se pot conecta și completa un formular de prezență, simplificând procesul de confirmare a participării.

Fiecare detaliu, de la designul atractiv și funcționalitatea intuitivă la integrarea formularului de prezență, va fi conceput pentru a oferi o experiență plăcută și ușor de folosit pentru invitați.

Beneficiind de Website gratuit, vă oferim o modalitate modernă și simplă de a gestiona lista de invitați și de a primi confirmările de participare. Invitații dvs. vor avea acces la acest website dedicat, unde vor putea completa și trimite formularul de prezență într-un mod convenabil și rapid.

Echipa noastră se angajează să vă ofere suport și asistență deplină pentru a vă asigura că website-ul este perfect adaptat nevoilor dvs. și că procesul de confirmare a prezenței este simplu și eficient.

Contactați-ne astăzi pentru a începe procesul de creare a website-ului pentru evenimentul dvs., oferindu-le invitaților dvs. o modalitate facilă și elegantă de a confirma prezența la Restaurantul Metropolitan!

Beneficii

Beneficii de peste 3400€ doar pentru cei care programeaza vizionare acum si devin clienti ulterior

OGLINDA MAGICA IN VALOARE DE 550 EURO

BAR DE LIMONADA IN VALOARE DE 200 EURO

FUMUL GREU IN VALOARE DE 170 EURO

SHOOT BAR IN VALOARE DE 400 EURO

-10%+album foto+macara video+4K (achizitie pachet PRO) serviciile Casa Anke - 550 euro

LUMINI DJ IN VALOARE DE 300 EURO

CANDY BAR IN VALOARE DE 680 EURO

INVITATII NUNTA IN VALOARE DE 100 EURO

WEBSITE NUNTA IN VALOARE DE 100 EURO

Valabil doar pentru restaurantele: Monarh (Calea Plevnei 46-48) si Metropolitan (Șoseaua Pipera 48)

Beneficiile expira in Curand

*si nu pierde beneficiile 

Metropolitan

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events