logo restaurant bucuresti metropolitan

Saloane de botez din Bucuresti recomandate de Metropolitan

În căutarea unor saloane de botez din bucuresti pentru botezul micuțului tău? Restaurantul Metropolitan îți oferă o gamă variată de saloane, fiecare cu farmecul și eleganța sa, ideal pentru a sărbători acest eveniment special. În acest articol, vom explora avantajele fiecărui salon, pentru a te ajuta să alegi locația perfectă pentru botezul copilului tău.

Salonul Manhattan – Restaurant Metropolitan

Motivul Recomandarii: Atmosferă intimă, lumină arhitecturală de vis, servire impecabilă și bonificații valoroase pentru un botez memorabil.

Cu o suprafață intimă de 280 de metri pătrați, Salonul Manhattan este alegerea perfectă pentru cei care caută o atmosferă caldă și intimă pentru botezul copilului lor. Capacitatea sa de 80-130 de persoane îl face ideal pentru evenimente mai mici, unde fiecare detaliu poate fi savurat cu atenție și în întreaga sa splendoare. Luminile arhitecturale, create pentru a aduce o atmosferă de vis, completează această ambianță plăcută. Profesionalismul echipei de ospătari prietenoși asigură o servire impecabilă, iar pentru a maximiza experiența botezului, poți beneficia de bonificații în valoare de 2100€, incluse în prețul meniului.

 1. Capacitate Mare: Poate găzdui evenimente de până la 130 de persoane, ideal pentru botezuri cu mulți invitați.
 2. Design Modern: Dispune de un decor elegant și modern, perfect pentru un eveniment memorabil.
 3. Facilități Avansate: Echipat cu tehnologie de ultimă generație pentru sunet și lumină, oferind o experiență completă și confortabilă​.

Descopera Metropolitan

Beneficiaza de cele mai utile bonificatii cu o valoare de peste 3000€ si bucura-te de evenimentul tau

Salonul Richmond – Restaurant Metropolitan

Motivul Recomandarii: Eleganță și spațiu generos, servicii dedicate și bonificații de peste 2100€ pentru un eveniment perfect organizat. – saloane de botez din bucuresti 

Salonul Richmond strălucește cu o suprafață generoasă de 560 de metri pătrați și o capacitate de 120-250 de persoane. Aici, eleganța se îmbină cu o atmosferă plăcută, oferindu-ți un cadru perfect pentru a sărbători botezul copilului tău. Richmond oferă un spațiu generos, combinând armonios eleganța cu confortul. Echipa restaurantului este dedicată și experimentată, asigurându-se că fiecare detaliu al evenimentului tău este perfect organizat. Bonificațiile în valoare de peste 2100€, incluse în prețul meniului, adaugă valoare suplimentară acestei locații de excepție.

 1. Spațiu Generos: Capacitate de până la 250 de persoane, ideal pentru evenimente mai intime, dar cu destui invitați.
 2. Ambianță Elegantă: Decor sofisticat, perfect pentru un botez de neuitat.
 3. Servicii Personalizate: Posibilitatea de a personaliza meniul și decorul conform preferințelor clientului.

Descopera Metropolitan

Beneficiaza de cele mai utile bonificatii cu o valoare de peste 3000€ si bucura-te de evenimentul tau

Salonul Adelaide – Restaurant Metropolitan

Motivul Recomandarii: Arhitectură unică, lumină profesională, echipă pasionată și bonificații care adaugă eleganță și farmec sărbătorii tale.

Cu o suprafață impunătoare de 300 de metri pătrați, Salonul Adelaide te îmbie cu o atmosferă cu totul unică. Capacitatea sa de 90-150 de persoane oferă spațiu suficient pentru a-ți primi invitații într-un cadru desprins din povești. Arhitectura salonului, împreună cu luminile profesionale, sunt concepute pentru a crea un spațiu primitor și plăcut. Echipa restaurantului Metropolitan, formată din oameni profesioniști și pasionați, garantează o experiență de neuitat. Bonificațiile incluse în prețul meniului, în valoare de 2100€, precum candy barul si barul de limonadă, adaugă un plus de eleganță evenimentului tău.

 1. Capacitate Medie: Poate găzdui până la 150 de persoane, potrivit pentru evenimente de dimensiuni medii.
 2. Decor Clasic: Design clasic și elegant, creând o atmosferă caldă și primitoare.
 3. Flexibilitate în Aranjamente: Posibilitatea de a reconfigura spațiul pentru a se potrivi nevoilor specifice ale evenimentului​.

Descopera Metropolitan

Beneficiaza de cele mai utile bonificatii cu o valoare de peste 3000€ si bucura-te de evenimentul tau

Salonul Portofino – Restaurant Metropolitan

Motivul Recomandarii: Decor chic-elegant, spațiu impresionant și bonificații luxuriante pentru un botez cu stil și rafinament. – saloane de botez din bucuresti 

Decorat într-o manieră chic-elegantă, acest salon impresionează cu o suprafață de 600 de metri pătrați și o capacitate de 130-300 de persoane. Aici, fiecare detaliu strălucește în lumina proprie, oferindu-ți un cadru perfect pentru a sărbători botezul micuțului tău. Arhitectura salonului, împreună cu nuanțele de crem, creează o atmosferă caldă și plăcută. Echipa profesionistă a restaurantului Metropolitan asigură o organizare impecabilă a evenimentului tău. Bonificațiile de 2100€, incluse în prețul meniului, completează acest pachet de vis.

 1. Capacitate Maxima: Ideal pentru evenimente de până la 300 de persoane
 2. Vedere Panoramică: Oferă o vedere panoramică frumoasă, adăugând un plus de rafinament evenimentului.
 3. Ambianță Exclusivistă: Decor premium și servicii de înaltă calitate pentru o experiență exclusivistă​.

Descopera Metropolitan

Beneficiaza de cele mai utile bonificatii cu o valoare de peste 3000€ si bucura-te de evenimentul tau

 

Salonul Gold – Restaurant Monarh

Motivul Recomandarii: Eleganță și rafinament într-o atmosferă vizuală desăvârșită, bucătărie rafinată și bonificații valoroase pentru un botez de neuitat. – saloane de botez din bucuresti 

Bucură-te de o experiență cu adevărat unică în salonul Gold, bijuteria restaurantului Monarh! Cu o capacitate flexibilă ce poate găzdui între 50 și 136 de persoane, salonul Gold este locul ideal pentru botezul copilului tău. Echipa dedicată a restaurantului Monarh asigură servicii de înaltă calitate, asigurându-se că fiecare detaliu este perfect. Bonificațiile în valoare de peste 2100€, incluse în prețul meniului, adaugă un plus de valoare acestui salon deosebit.

 1. Design Luxos: Decorat cu elemente aurii și finisaje de lux, oferind o atmosferă regală.
 2. Facilități Complete: Dotat cu toate facilitățile necesare pentru un eveniment reușit, inclusiv echipamente audio-vizuale de calitate.
 3. Capacitate Variabilă: Potrivit pentru evenimente de până la 150 de persoane, flexibil în funcție de nevoile clientului​.

Descopera Metropolitan

Beneficiaza de cele mai utile bonificatii cu o valoare de peste 3000€ si bucura-te de evenimentul tau

 

Salonul Green – Restaurant Monarh

Motivul Recomandarii: Cadru confortabil si intim, servicii de înaltă calitate și bonificații speciale pentru o experiență unică în timpul botezului copilului tău. – saloane de botez din bucuresti 

Bine ai venit la salonul Green din cadrul restaurantului Monarh! Într-o atmosferă ce emană eleganță și rafinament, salonul Green îți deschide ușile către o experiență vizuală desăvârșită. Cu o capacitate generoasă ce poate găzdui între 70 și 200 de persoane, te bucuri de o locație deosebită pentru botezul copilului tău. Bucătăria rafinată satisface cele mai pretențioase gusturi, iar echipa salonului Green se asigură că totul va ieși perfect. Bonificațiile în valoare de peste 2100€, incluse în prețul meniului de botez, completează pachetul oferit de această locație elegantă.

 1. Capacitate Crescuta: Potrivit pentru evenimente de până la 200 de persoane.
 2. Ambianță Verde: Decor inspirat din natură, creând o atmosferă relaxantă și plăcută.
 3. Servicii Personalizate: Oferă posibilitatea de personalizare a meniului și decorului conform cerințelor clientului​.

 

Descopera Metropolitan

Beneficiaza de cele mai utile bonificatii cu o valoare de peste 3000€ si bucura-te de evenimentul tau

 

Concluzie:

Pentru a te ajuta să iei cea mai potrivită decizie pentru botezul micuțului tău, ți-am prezentat aceste 6 saloane de evenimente, fiecare cu beneficiile sale. Aceste saloane oferă bucătărie proprie, o atmosferă caldă și romantică, spațiu la mese și pentru dans, extra beneficii în valoare de peste 2100€ și multe altele. Fiecare locație promite o experiență unică și memorabilă, asigurându-se că fiecare detaliu este perfect organizat, pentru ca tu și invitații tăi să vă bucurați de o zi specială fără griji.

Daca ti-a placut acest articol viziteaza si: Meniu Restaurant Botez 41€