logo restaurant bucuresti metropolitan

Portofino Metropolitan

Salon Portofino - Locatie Nunta Bucuresti

Acest local de nunta este decorat intr-o maniera chic-eleganta avand o suprafata de 600 metri patrati si o capacitate de 130 – 300 de persoane

Restaurant Metropolitan

Beneficiaza de oferta speciala la preturile meniurilor

Pentru zilele de VINERI se aplica un discount de 4 euro, iar pentru zilele de DUMINICA un discount de 2 euro la pretul
meniului. Pentru evenimentele mai mari de 160 de persoane se face un extradiscount de 2 euro/persoana.

Descarca meniul si profita acum de beneficii limitate in valoare de pana la 3000 euro

Salonul Portofino - Locatie Nunta Bucuresti

Rochiile, dintr-un material fin, ieșeau rand pe rand in evidenta in acest cadru elegant, cu totul aparte. Papioanele erau în cele mai indraznete culori pe care ți le puteai inchipui. Ambianta era deosebita. Exact asa mi-am si inchipuit salonul Portofino… intr-un stil glamour si spectaculos.

Salonul este decorat intr-o maniera chic-eleganta. Elementele de design au fost alese special pentru a crea o atmosfera calda si rafinata, perfecta pentru a gazdui evenimente unice si uimitoare.

Sala de evenimente Metropolitan decorată elegant, cu mese rotunde aranjate festiv și scaune acoperite cu huse albe, iluminată cu nuanțe de alb și albastru.

Beneficii

Beneficii de peste 2500€ doar pentru cei care programeaza vizionare acum si devin clienti ulterior

OGLINDA MAGICA IN VALOARE DE 550 EURO

BAR DE LIMONADA IN VALOARE DE 200 EURO

FUMUL GREU IN VALOARE DE 170 EURO

SHOOT BAR IN VALOARE DE 400 EURO

CUNUNIE CIVILA SI RELIGIOASA IN EXTERIOR IN VALOARE DE 350 EURO

LUMINI DJ IN VALOARE DE 300 EURO

CANDY BAR IN VALOARE DE 550 EURO

INVITATII NUNTA IN VALOARE DE 100 EURO

WEBSITE NUNTA IN VALOARE DE 100 EURO

Valabil doar pentru restaurantele: Monarh (Calea Plevnei 46-48) si Metropolitan (Șoseaua Pipera 48)

Beneficiile expira in Curand

*si nu pierde beneficiile 

Metropolitan

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events

Galerie Portofino Locatie Nunta Bucuresti

Prezentare Salonul Portofino - Locatie Nunta Bucuresti

Salonul Portofino oferă un decor rafinat și elegant, perfect pentru evenimente speciale, cum ar fi nunți, botezuri sau aniversări si este suficient de mare pentru a găzdui un număr mare de invitați, asigurând confort și spațiu pentru dans și socializare. 

Alegand un restaurant rafinat, cu beneficii in valoare de peste 3000$, spatios, cu bucatarie proprie si mancare proaspata si gustoasa vei avea certitudinea că evenimentul tău va fi exact așa cum ți-ai dorit.

cadru foto larg cu sala portofino din pipera

Meniu De Nunta

Transformă-ți nunta într-o experiență culinară de neuitat cu ajutorul meniului nostru special conceput pentru acest eveniment unic. La Restaurantul Metropolitan, știm cât de importantă este ziua nunții tale și ne străduim să oferim preparate rafinate care să încânte toate gusturile și să rămână în memoria invitaților tăi.

Meniul nostru de nuntă include o selecție variată de aperitive sofisticate, feluri principale savuroase și deserturi spectaculoase, toate realizate din ingrediente proaspete și de calitate superioară. Indiferent de preferințele culinare, bucataria noastra proprie de chefi experimentați va crea preparate delicioase și prezentări elegante care vor impresiona chiar și cei mai pretențioși invitați.

*include extra beneficii

Meniu De Botez

Pregătește-te să oferi invitaților tăi o experiență culinară de neuitat la evenimentul de botez al micuțului tău. La Restaurantul Metropolitan, ne dedicăm să creăm momente speciale și să răsfățăm gusturile tuturor oaspeților cu preparate rafinate și delicioase. Meniul nostru de botez este conceput pentru a satisface cele mai diverse preferințe, combinând tradiția cu inovația în bucătărie.

Descoperă varietatea de opțiuni delicioase, de la aperitive elegante și feluri principale savuroase, până la deserturi încântătoare, toate pregătite cu ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate. Personalizează meniul în funcție de nevoile și dorințele tale pentru a crea o experiență unică și memorabilă.

*include extra beneficii