logo restaurant bucuresti metropolitan

Richmond Metropolitan

Salon Richmond - Ballroom Nunta Bucuresti

Restaurantul de Evenimente Richmond, situat in incinta Metropolitan, zona de nord, Bucuresti, are o suprafata de 560 metri patrati si o capacitate de 120 – 250 de persoane. Perfect pentru nunti, botezuri si alte evenimente.

Restaurant Metropolitan

Beneficiaza de oferta speciala la preturile meniurilor

Pentru zilele de VINERI se aplica un discount de 4 euro, iar pentru zilele de DUMINICA un discount de 2 euro la pretul
meniului. Pentru evenimentele mai mari de 160 de persoane se face un extradiscount de 2 euro/persoana.

Descarca meniul si profita acum de beneficii limitate in valoare de pana la 3000 euro

Salonul Richmond - Ballroom Nunta Bucuresti

In cel mai frumos si unic mod, invitatii erau fascinati de fiecare detaliu ales cu stil. Motivele decorului, care alimentau placut atmosfera, batistele atent impaturite din buzunarele costumelor, care faceau diferenta…totul era desavarsit, de la cele mai mici detalii.

Intr-o atmosfera festiv – eleganta, cu linii arhitecturale somptuoase, sala poate lua forma unui salon de nunta sau a unui eveniment corporate mai amplu. Te invitam sa-i descoperi eleganta si sa petreci cu stil!

Sala de evenimente elegantă, iluminată cu accente roz și mov, cu mese rotunde și scaune aurii, pregătită pentru o petrecere.

Beneficii

Beneficii de peste 2500€ doar pentru cei care programeaza vizionare acum si devin clienti ulterior

OGLINDA MAGICA IN VALOARE DE 550 EURO

BAR DE LIMONADA IN VALOARE DE 200 EURO

FUMUL GREU IN VALOARE DE 170 EURO

SHOOT BAR IN VALOARE DE 400 EURO

CUNUNIE CIVILA SI RELIGIOASA IN EXTERIOR IN VALOARE DE 350 EURO

LUMINI DJ IN VALOARE DE 300 EURO

CANDY BAR IN VALOARE DE 550 EURO

INVITATII NUNTA IN VALOARE DE 100 EURO

WEBSITE NUNTA IN VALOARE DE 100 EURO

Valabil doar pentru restaurantele: Monarh (Calea Plevnei 46-48) si Metropolitan (Șoseaua Pipera 48)

Beneficiile expira in Curand

*si nu pierde beneficiile 

Metropolitan

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele organizate de Metropolitan Clubs&Events

Galerie Richmond Ballroom Nunta Bucuresti

Prezentare Salonul Richmond - Ballroom Nunta Bucuresti

Descoperiți eleganța la Ballroom-ul Richmond, situat în incinta Metropolitan, în zona de nord a Bucureștiului. Cu o suprafață impresionantă de 560 metri pătrați și o capacitate flexibilă de 120 până la 250 de persoane, acest spațiu este ideal pentru nunți, botezuri și alte evenimente speciale.

Ballroom-ul Richmond oferă un cadru spectaculos și sofisticat, perfect pentru a transforma orice ocazie într-o amintire de neuitat. Fie că planificați o nuntă de vis, un botez intim sau o petrecere grandioasă, spațiul nostru versatil se va adapta nevoilor și preferințelor dumneavoastră, asigurând un eveniment reușit și memorabil.

design modern sala

Meniu De Nunta

Savurați o nuntă de neuitat la Restaurantul Metropolitan, unde salonul Richmond vă invită să adaugati acestei zi speciale o adevărată experiență culinară. Înțelegem cât de importantă este nunta voastră și ne angajăm să vă oferim un meniu special creat pentru a rămâne în memoria tuturor invitaților.

Oferim o selecție rafinată de aperitive, feluri principale savuroase și deserturi spectaculoase, toate pregătite cu ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate. Indiferent de preferințele culinare, echipa noastră de bucătari talentați și experimentați va crea preparate delicioase și prezentări elegante, menite să impresioneze chiar și cele mai pretențioase gusturi. Astfel, veți transforma nunta voastră într-un eveniment memorabil, unde fiecare gust va spune povestea iubirii voastre.

*include extra beneficii

Meniu De Botez

Surprinde-ți invitații la botezul micuțului tău cu o experiență culinară de neuitat la Restaurantul Metropolitan, în elegantul salon Richmond. Suntem dedicați să transformăm acest eveniment special într-o sărbătoare a gusturilor, oferind preparate rafinate și delicioase.

Meniul nostru de botez îmbină armonios tradiția cu modernismul culinar, fiecare preparat fiind conceput pentru a satisface preferințele invitaților.

Bucurați-vă de o selecție de aperitive sofisticate, feluri principale savuroase și deserturi irezistibile, toate pregătite cu ingrediente proaspete și de cea mai înaltă calitate.

*include extra beneficii